حجت الاسلام متقینیا در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، تصریح کرد: قشر دانشجو در تحقق اقتصاد مقاومتی نقش راهبر و جلودار ر ا دارد و در این مسیر نباید از ارائه مدل های موثر غافل شود.
وی با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی هم نیازهای امروز ما را پاسخ می دهد و هم برای فردای ما ضرورت دارد، افزود: پرداختن به اقتصاد مقاومتی یعنی به دست آوردن مهارت برای سازگاری با شرایط موجود، بخشی از این شرایط به دست خود شخص یا ملّت رقم می خورد و بخش دیگری از آنها نیز توسط دیگران رقم می خورد، یعنی غیرقابل پیش بینی است، در واقع اقتصاد مقاومتی یعنی اینکه حفظ امادگی برای مدیریت شرایط غیر قابل پیش بینی؛ بنابراین برای آینده نیز کاربرد دارد.
رئیس دانشگاه آزاد خرم آباد حمایت از صنایع بومی دانش بنیان، ایجاد زمینه های کارآفرینی چه زود بازده و چه دیربازده، پرداختن به عرصه های مورد غفلت از طریق روش علمی تحول شگرفی، اعتماد به توانمندی های جوانان و میدان دادن به آن و سرمایه گذاری در امر آموزش را از الزامات تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و بیان داشت: زنان به دلیل اینکه در راس کانون یک خانواده قرار دارند اگر در حوزه اقتصاد مقاومتی آموزش های لازم را ببینند، می توانند نقش تاثیرگذاری را در تحقق این مهم ایفا کنند.
حجت الاسلام متقی نیا ادامه داد: اقتصاد مقاومتی ضرورتی ملی و جهانی است که می تواند درمان برخی ناملایمات و دردها باشد و از برخی حوادث ناخوشایند آینده پیشگیری کند.
وی انگیزه قوی درونی، عزم و نگاه ملی و قبول تغییر را از مولفه های تحقق اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و متذکر شد: یک سخن معروف در این زمینه هست که می گوید انسان تا زمانی که همان کارهایی را که در گذشته انجام داده، انجام دهد همان خواهد شد که در گذشته بوده است؛ بنابراین تا ما از لحاظ اقتصادی تغییر نکنیم وضعیت موجود پابرجا باقی خواهد ماند.