گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، از زمان پیروزی انقلاب اسلامی ایران تا کنون، مردم ایران همواره با حضور در پای صندوق های رای،همچون،10 دوره انتخابات ریاست جمهوری، 9 دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و چندین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری و شورای شهرها و روستاها،وفاداری خود را به نظام مقدس جمهوری اسلامی نشان دادند.
مردم ولایی ایران،در هر دوره از انتخابات؛ مستقل، آزادانه و بدون از هیاهوی رسانه های خارجی و معاند، در راستای اعتلای کشورشان، حماسه دیگری رقم زدند که نسبت به دوره های قبل شاخصه ها و ویژگی های بارزی داشت.
انتخابات ریاست جمهوری سال88 و شرکت 40 میلیونی مردم در پای صندوق های رای، نشان از باور عمیق مردم ایران به نظام و آرمان های آن بود.
آرای این انتخابات نشان دهنده وجود اختلاف سلیقه های مختلف، ولی معتقد به نظام بود؛ چرا که هدف اصلی، حمایت و پشتیبانی از اهداف والای نظام که همانا با حضور حداکثری مردم در پای صندوق ها محقق می شد، بود.
حماسه مردم ایران در 22 خرداد 88، دشمنان داخلی و خارجی جمهوری اسلامی را در باتلاق فکری فر برد، به طوریکه برای رهایی از این منجلاب و باتلاق، سعی در ایجاد تشویش در اذهان عمومی مردم کردند و شایعه تقلب در انتخابات را پیش کشیدند.
مانور هشت ماهه بر این توهم و وارد ساختن هزینه های گزاف به نظام جمهوری اسلامی ایران با اهانت در عاشورای حسینی به اوج خود رسید و بغض انباشته شده در گلوی مردم مومن و متعهد ایران شکسته شد. اهانت به مقدسات، نشان داد که تقلب در اتنخابات تنها بهانه برای چالشی کردن فضای کشور و تلاشی برای براندازی نظام بود؛ اگر چه همواره رهبری و افراد دلسوز همواره بر آن تاکید می کردند.
مردم با بصیرت ایران اسلامی، بعد از تحمل هشت ماهه، دیگر حرکت های ناشایست و پلید، بی بصیرت ها را برنتابیدند و در حرکت عظیم و بصیرتمندانه، بار دیگر در حمایت از آرمان های امام و شهدا و رهبر عزیزشان،به صحنه آمدند،و تمامی برنامه ها و اهداف دشمن را خنثی نمودند.
اکنون، بعد از گذشت 3 سال از این مهم، بار دیگر عده ای، با طرح مباحثی چون برگزاری انتخابات آزاد، در تلاش برای غبارآلود کردن فضای جاری کشور و سیاه نمایی انتخابات و حماسه های پیشین هستند. کسانیکه سال ها خود، در مناصب عالی کشور بوده و عدالت،قانون مداری را به چشم خو دیده اند.
باید از این افراد پرسید؛ علت طرح بحث انتخابات آزاد چیست؟ تا کنون انتخابات برگزار شده در ایران چه مشکلی داشته است؟ کجا مردم ایران به خواست یک جریان خاص عمل کرده اند؟ مگر افرادی که از مجاری قانونی وارد عرصه رقابت شده اند با هدف و برنامه ریزی خاصی آمده اند یا کسانی که بنا به تشخیص شورای نگهبان، از ورود به عرصه رقابت انتخابات بازماندند مغرضانه رد شده اند؟ اگر حرفتان درست و هدفتان دلسوزانه است،چرا تا به حال در پی، طرح این بحث نبوده اید؟
اما باید گفت، نکته بارز در طرح بحث انتخابات آزاد،اهانت به شعور مردمی است که 34 سال پای این انقلاب ایستاده اند و در راه دفاع از آرمان ها و ارزش های خود، 8 سال مقابل مستکبران زمان، پایمردی کردند و در این راه، خسارت های مادی و معنوی بسیاری را تحمل کردند. طرح بحث انتخابات آزاد و القای آن در شرایط فعلی، کمک به کسانی است که به طور مداوم، درصدد و تفکر براندازی نظام جمهوری اسلامی و مقابله با اشاعه ی تفکر ناب محمدی در جهان است.
در نگاهی دیگر، شاید علت طرح چنین سخنی را بتوان؛ عملی پیشدستانه در راستای اجرا کردن نقشه های شوم در آینده دانست، چرا که طراحان آن ترس ممانعت از ورود کسانی در صحنه رقابت انتخاباتی از سوی شورای نگهبان را دارند، افرادی که عملکرد آنها برای مردم و دلسوزان نظام مشخص است،که در صورت جلوگیری از ورود این افراد،با دامن زدن به آزاد نبودن انتخابات،فتنه و آشوب دیگری را شعله ور کنند.
به هر حال،طرح چنین مباحثی،هدف و نیتی خاص در راستای اهداف دشمن را دنبال می کند، که بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار مردم قم «کسانی که در مورد انتخابات توصیه هایی می کنند حواسشان باشد که به دشمن کمک نکنند.»
نکته ای که بدان باید توجه کرد این است که فضای موجود در کشور را، نباید با طرح چنین مباحثی آلوده کرد، نباید حرکتی کرد که موجب شادی دشمنان و ناراحتی دوستان شد، نباید خون های ریخته شده برای خلق انقلاب اسلامی و حفظ آن در جنگ هشت ساله را نادیده گرفت،نباید طوری سخن گفت که در آینده هرینه های مادی و معنوی بر این نظام تحمیل شود، به طور مشخص نباید خواص بی بصیرتی دیگری کرده و هزینه های آن را دوباره نظام،رهبری و مردم بپردازند.
*شايد علت طرح چنين سخني را بتوان؛ عملي پيشدستانه در راستاي اجرا کردن نقشه هاي شوم در آينده دانست.
نکته اي که بدان بايد توجه کرد اين است که فضاي موجود در کشور را، نبايد با طرح چنين مباحثي آلوده کرد، نبايد حرکتي کرد که موجب شادي دشمنان و ناراحتي دوستان شد، نبايد خون هاي ريخته شده براي خلق انقلاب اسلامي و حفظ آن در جنگ هشت ساله را ناديده گرفت،نبايد طوري سخن گفت که در آينده هرينه هاي مادي و معنوي بر اين نظام تحميل شود، به طور مشخص نبايد خواص بي بصيرتي ديگري کرده و هزينه هاي آن را دوباره نظام،رهبري و مردم بپردازند.