به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر ابراهیم آبادی، به سطح زیر کشت 100 هکتار نعناع فلفلی در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: شهرستان کاشان یکی از مراکز تولید نعناع فلفلی به شمار می رود.
وی افزود: از این میزان سطح زیر کشت، اسانس خام به دست می آید که بخشی از آن در صنایع غذایی و بخشی نیز به صورت صادراتی استفاده می شود.
وی خاطر نشان کرد با اجرای طرح اصلاح و ارتقاء تقطیر مستقیم گیاه در این پژوهشکده سعی بر این است که از این محصول در صنعت داروسازی استفاده شود.
رییس پژوهشکده اسانس های طبیعی دانشگاه کاشان، مدت اجرای این پروژه را از حدود هشت ماه گذشته ذکر کرد و افزود: هم اکنون نمونه آزمایشگاهی اسانس فرآوری و تصفیه شده در این پژوهشکده تولید شده است.
ابراهیم آبادی ابراز امیدواری کرد با امکانات این پژوهشکده می توان این محصول را به تولید انبوه رسانده و برای مصرف و نیاز کشور ارائه کرد.
گفتنی است نعناع فلفلی ضد اسپاسم گوارشی، ضد نفخ، مسکن، ضدعفونی کننده، عرقآور، خلطآور، ضد سرفه، ضد خارش، آرامبخش، بیحس کننده موضعی، خنککننده پوستی، گرمکننده بدن، رقیقکننده خون و صفرا آور است.