یک استاد دانشگاه گفت: در دنیای مدرن امروز حذف صداهای طبیعی و در عوض جایگزین کردن انواع و اقسام صداهای گوش خراش و بی ربط به هم باعث شده ...
به گزارش باشگاه دانشجویان«خبرگزاری دانشجو»،خانم دکتر نیلچی زاده روز گذشته در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین حضوریافت.
در این جلسه نیلچی زاده در پاسخ به سوال دانشجویان درباره انوع موسیقی مناسب با اشاره به سه نوع موسیقی دوا ، غذا و درد، گفت: اولویت اول ما برای گوش دادن به موسیقی، باید موسیقی غذا باشد که این موسیقی همان صداهای طبیعی است که روی آن ها مارک خورده «ساخت خداوند»؛ یعنی تمام صداهایی از طبیعت که با آن خاطره داریم، مثل صدای خوردن باران به شیشه، مثل صدای نسیم، مثل صدای پرندگان.
نیلچی زاده ادامه داد: در دنیای مدرن امروز حذف این صداهای طبیعی و در عوض جایگزین کردن انواع و اقسام صداهای گوش خراش و بی ربط به هم باعث شده است که ما مانند گرسنه ای باشیم که از نبود غذا به چیپس و پفک پناه ببریم و دچار سوء هاضمه موسیقیایی شویم.
وی گفت: اگر مابه نوع موسیقی که در بالا گفته شد دسترسی نداشتیم باید به نغمه های آسمانی که حکم دوا را دارد پناه ببریم که همان قرآن است.
نیلچی زاده با بیان اینکه ما جزء عجیب ترین جفا کاران تاریخیم افزود: با اینکه در قرآن به ما سفارش شده است که در هنگام تلاوت قرآن به آن گوش فرا دهیم و سکوت اختیار کنیم، ما نسبت به سکوت افراد در هنگام پخش فلان سریال یا فلان موسیقی حساس تریم تا سکوت هنگام تلاوت قرآن و متأسفانه ما از هنر گوش دادن و شنیدن که بالاترین درجه این هنر، هنر گوش دادن به قرآن است بی بهره ایم.
وی ادامه داد: قرآن موسیقی دارد که به صدای فرد تلاوت کنننده هم مربوط نیست بلکه موسیقی قرآن در خود آیات و کلمات قرآن نهفته است و کسی که هنر موسیقی می داند موسیقی قرآن را متوجه می شود و با خواندن قرآن سطح سواد موسیقیایی اش هم بالا می رود.
وی در ادامه اظهار داشت: همان طور که آن قاری مصری هم متوجه این موسیقی شده بود و در پاسخ به موسیقیدانی که از او خواسته بود در دستگاه های موسیقی قرآن بخواند گفته بود من هرگز این کار را نخواهم کرد و منتظر می مانم تا قرآن خود، موسیقی اش را به من القا کند.
نیلچی زاده در ادامه پاسخ به سوالات به سوال یکی از دانشجویان درباره گرایشات به همجنس در دختران به دلیل بی اعتمادی به جنس مخالف اینگونه پاسخ داد: شاید یکی از دلایل گرایشات به هم جنس بی اعتمادی به جنس مخالف است که مرد باشد ولی همه ی دلیلش این نیست و دلایل متعددی دارد.
دکتر نیلچی زاده دلیل این گرایشات را در درجه اول فوق العاده عاطفی بودن دختران دانست.
وی گفت: تمایل عاطفی به هم جنس لزوماً بیمارگونه نیست ولی اگر در کنترل و مدیریت آن توجه نشود ممکن رابطه ای که در ظاهر و ابتدا بد و نامتعارف هم به نظر نمی رسید به یک ناهنجاری تبدیل شود.
نیلچی زاده دلیل دوم برای به وجود آمدن این گرایش را ترویج بی حیایی در دنیای مدرن تلقی کرد و گفت: دنیای مدرن بلایی بر سر انسان ها آورده است که آن ها را بنده ی نیازهای جنسی شان کرده است و محور زندگی نیاز جنسی شده است .این بی حیایی ها تا جایی پیشرفته است که دختران به دنبال پسران افتاده اند، اتفاقی که حتی در هیچ نوع از حیوانات هم دیده نمی شود که ماده به دنبال نر باشد.
این استاد دانشگاه ادامه داد: بی حیایی در پوشش دلیلی دیگری بود که نیلچی زاده برای بروز این گرایشات بیان کرد، وی تصریح کرد: بی حیایی در پوشش در محیط های اختصاصی خانم ها به بهانه حضور نداشتن جنس مخالف مانند خوابگاه های دانشجویی عامل بروز ناهنجاری های جنسی است .
وی در پایان گفت: وقتی ما در پوشش هایمان خسیس می شویم به این فکر نمی کنیم که جاذبه ها و غریزه های جنسی به صورت غیر ارادی ظهور می کنند به طوری که حتی خود فرد هم ممکن است متوجه ظهور تدریجی آن نشود. وی ادامه داد حتی باید در نوازش ها نیز حساس بود چرا که حس لامسه در خانم ها بسیار حساس بوده و گاهی نوازش های عاطفی کاملاً بی قصد و غرض ممکن است به نوازش های جنسی تبدیل شود.