کارشناس برنامههای مذهبی و اجتماعی صدا و سیما با اشاره به آسیبهای موجود در فضای نت گفت: انسان امروز که در عصر انفجار اطلاعات به سر میبرد، دچار فقر اخلاقی بوده و یکی از مصادیق آن فقر اخلاق در فضای نت است و متاسفانه کسی اخلاق در نت را به دیگری یاد نمی دهد.
به گزارش خبرنگار باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو» از سمنان، نیلچی زاده، کارشناس برنامه های مذهبی و اجتماعی صدا و سیما چهارم اسفندماه در نشست پرسش و پاسخ دانشجویی که با حضور دانشجویان دانشگاههای دامغان در سالن بهزیستی دامغان برگزار شد، با تاکید برلزوم و اهمیت رعایت عفاف و حجاب در جامعه، برهنگی را مجازاتی برای نخستین گناه انسان برشمرد و اظهار داشت: اگر همه انسان ها در هر جایی از این زمین احساس بی قراری می کنند به خاطر آن است که قرارگاه اصلی انسان ها در بهشت جاوید است؛ اما مجازات گناه انسان که همان خوردن میوه ممنوعه بود، ابتدا برهنگی و سپس طرد شدن از بهشت جاویدان بود.
وی با اشاره به آسیب های موجود در فضای نت افزود: انسان امروز که در عصر انفجار اطلاعات به سر می برد، دچار فقر اخلاقی بوده و یکی از مصادیق آن فقر اخلاق در فضای نت است و متاسفانه امروز کسی اخلاق در نت را به دیگری یاد نمی دهد و قطعا در این فضا افراد دچار آسیب می شوند.
در ادامه مشاور سازمان ملی جوانان در امور دختران، زنان وخانواده در پاسخ به سئوالی در خصوص تعریف حجاب و حجاب اسلامی اذعان داشت: کلمه حجاب در عربی به معنای پرده است و در قران دو جا کلمه حجاب آورده شده که کلید واژه این کلمه در قرآن واژه ستر است.
نیلچی زاده با تقسیم بندی حجاب به حجاب مینیمم (خمار) و حجاب ماکسیمم (جلباب) افزود: حجاب یعنی مدیریت جاذبه های جنسی در معرض نگاه نامحرم و همچنین حجاب یعنی قوانین دقیق و روشن برای حضور موثر اجتماعی زنان و مردان به طوری که مشارکت اجتماعی این دو دچار مشکل نشود.
وی با انتقاد از افرادی که حجاب را زندان می شمارند، گفت: حجاب قلعه و قصری است که سرمایه ها و دارایی های زن در آن از غرض ورزی ها در امان می ماند.
این کارشناس خانواده ادامه داد: قصر و قلعه حجاب پنج دروازه دارد که اولین دروازه آن مدیریت بدن یعنی همان پوشش فیزیکال به معنای پوشش از سر تا پا به طوری که هویت انسانی انسان را حفظ کند، است.
نیلچی زاده مدیریت نگاه را دومین دروازه برشمرد و افزود: در مدیریت نگاه تاکید ویژه بر مردان است؛ چرا که طبق تحقیقات، مردان بیش از 70 درصد محرک های زیبایی شناسی را از طریق نگاه دریافت می کنند و بعد از آن تاکید به زنان است که نگاه خود را مدیریت کنند.
وی مدیریت رفتار و مدیریت فکر و خیال را به عنوان چهارمین و پنجمین دروازه های حجاب برشمرد و تصریح کرد: به دلیل قدرت ها و قابلیت هایی که در زنان وجود دارد، در مدیریت رفتار تاکید ویژه بر زنان و بعد بر مردان شده است.
مشاور سازمان ملی جوانان خاطرنشان کرد: مدیریت فکر و خیال در واقع همان حجاب باطن است؛ چرا که اگر حجاب ظاهر باشد اما حجاب باطن نباشد، دچار آسیب های جدی می شویم و در مدیریت فکر و خیال هم تاکید بر زنان و مردان به طور مساوی است و علاوه بر آنکه ظاهر و رفتار خود رامدیریت می کنند، روح خود را نیز باید از آسیب های جدی حفظ کنند.