به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، خورشید وسکویی اظهار داشت: اعتباربخشی یک برنامه کشوری است که وزارت بهداشت آن را برای همه بیمارستان های دانشگاهی و غیر دانشگاهی اعم از دولتی، خصوصی، تامین اجتماعی، نیروهای مسلح، خیریه و... اختصاص داده است.
وی ادامه داد: پیش از این شیوه ارزشیابی متفاوت بود اما از سال گذشته بر اساس طرح جدید اعتباربخشی این کار بر اساس محورهای 37 گانه مدیریتی، حاکمیتی، مدیریت پسماندها، فاضلاب، بهداشت محیط توسط ارزیابان دانشگاهی اجرا می شود البته ارزیابان ناظر نیز از وزارت بهداشت تعیین و کار نظارت و اعتباربخشی و ارزشیابی را انجام می دهند.
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه از این دانشگاه حدود 18 ارزیاب ناظر کار نظارت دانشگاه ها را انجام می دهند، افزود: از دانشگاه های مختلف ارزیاب های متعددی انتخاب می شوند.
وسکویی با اشاره به آغاز برنامه اعتباربخشی از دی در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: هم اکنون هفته ای 2 بیمارستان اعتباربخشی و نتایج حاصله وارد نرم افزار وزارت بهداشت می شود.
وی ادامه داد: اعتباربخشی در سطح بین المللی و در کشورهای دیگر تحت عنوان JCI و ACI اما در ایران پس از تطابق با مسائل اعتقادی و فرهنگی و بومی سازی تحت عنوان اعتباربخشی مطرح شد.
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: در ارزشیابی پیشین فقط تجهیزات و فضا مطرح بود اما در اعتباربخشی کنونی علاوه بر تجهیزات و فضا عملکرد پرسنل، نوع خدمت و... مطرح است که در 27 بیمارستان دولتی و بیش از 20 بیمارستان خصوصی این موارد مدنظر قرار می گیرد.