رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: بیش از 5 هزار و 547 دانشجو در بیش از 80 رشته تحصیلی در این دانشگاه در مقاطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترای حرفهای، دکتری PHD و MPH و دستیاری دکتری تخصصی تحصیل میکنند.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر محمد مهدی ناصحی عصر سهشنبه در جمع خبرنگاران افزود: به استناد رای صادره در دویست و بیست و دومین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی، با ارتقا دانشگاه علوم پزشکی مازندران از تیپ2 به تیپ یک موافقت شد.
وی، ضمن اشاره به وجود 9 دانشکده در این دانشگاه تصریح کرد: دانشکده های پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی، بهداشت، پیراپزشکی، پرستاری و مامایی، واحد بین الملل رامسر، پرستاری آمل و پیراپزشکی آمل از جمله دانشکده های تابع دانشگاه علوم پزشکی مازندران محسوب می شود.
قائم مقام وزیر بهداشت در مازندران، ادامه داد: در این دانشکده ها بیش از 339 عضو هیات علمی فعالیت دارند.
ناصحی، ارایه خدمات مناسب درمانی و بهداشتی و ارتقاء سلامت جامعه را از وظایف دانشگاه علوم پزشکی دانست و تصریح کرد: به همین منظور مراکز تحقیقاتی از جمله مرکز تحقیقاتی تالاسمی- بیولوژی سلولی و مولکولی- روانپزشکی- علوم دارویی-طب سنتی و مکمل- علوم بهداشتی- عفونتهای بیمارستانی- مقاومت میکروبی- دیابت- قارچهای تهاجمی- توکسوپلاسموز و التهاب دستگاه گوارش فوقانی در این استان دایر شد.
وی، ارایه آموزشهای علوم پزشکی را یکی دیگر از وظایف دانشگاه علوم پزشکی مازندران عنوان کرد و اظهار داشت: هر ساله تعداد زیادی از دانشجویان و دستیاران این رشته در مراکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) ، بوعلی سینا و فاطمه الزهرا و زارع ساری و رازی قائمشهر آموزشهای لازم را می گذرانند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، به وجود بیش از 5 هزار و 547 دانشجو در بیش از 80 رشته تحصیلی در این دانشگاه اشاره و تصریح کرد: این دانشجویان در مقاطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترای حرفهای، دکتری PHD وMPH و دستیاری دکتری تخصصی تحصیل می کنند.
ناصحی افزود :برای دست یافتن به این مهم شاخصهای بسیاری مورد ارزیابی قرار گرفته است که از آن جمله می توان به کسب رتبه نخست پژوهشی در بین دانشگاههای تیپ 2 علوم پزشکی کشور، توسعه کمی و کیفی آموزشی و ایجاد ظرفیتهای جدید پژوهشی ، کسب رتبه نهم سال 1390 در بین دانشگاههای کشورهای اسلام ، تعداد بالای مقالات بین المللی و دیگر رتبه های برتر علمی و پژوهشی در سطح کشور اشاره کرد.
گفتنی است دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، اصفهان، شیراز، تبریز و مشهد از جمله دانشگاه های تیپ یک کشورمحسوب می شوند.