مسوول بسیج هنرمندان گفت: الان رسانه های ما از مسیر خودشان خارج شده و ماهیت دلالی پیدا کردند، به ویژه رسانه ملی که باید آنها را از این مسیر بازگردانیم و راهنمایی کنیم.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، حسن قنادیان در میزگرد تبیین هنر انقلاب اسلامی که در حاشیه نشست تبیین هنر انقلاب اسلامی در دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: انقلاب اسلامی که حادث شد، حرف جدیدی برای جهان در همه حوزهها داشت که باید این حرفهای جدید با روحیه انقلابی و بسیجی در تمام دنیا گسترش پیدا کند و منتشر شود.
مسوول بسیج هنرمندان افزود: آن چیزی که امروز از هنر انقلاب اسلامی انتظار داریم از دست این دستگاه ها بر نمیآید و توان معرفی این ارزشها را ندارند مگر اینکه روحیه بسیجی و انقلابی به کمک بیاید تا بتواند هنر انقلاب اسلامی شکل بگیرد.
وی ادامه داد: شور و نشاط بسیجیان مقدس است و این را باید با همین قالب استفاده کرد اما اگر هنر بخواهد به همین شرایط فعلی ادامه پیدا کند، نمی تواند هنر انقلاب را به سرانجام برساند.شرایطی که الان بر حوزه هنر و سینما در کشور حاکم است، اجازه نمی دهد دنبال گفتمان انقلاب باشیم بنابراین باید با روحیه بسیجی به دنبال این گفتمان برویم و یک انقلاب هنری در کشور ایجاد کنیم.
رئیس بسیج هنرمندان با اشاره به وضعیت رسانه ها در جامعه گفت: الان رسانه های ما از مسیر خودشان خارج شده و ماهیت دلالی پیدا کردند، مخصوصا رسانه ملی که باید از این مسیر بازگردانیم و آنها را راهنمایی کنیم. آنچه که سرچشمه گفتمان انقلاب اسلامی است باید از حوزه های علمیه و نظام های آموزشی آغاز شود تا بتواند نتیجه آن در جامعه دیده شود.