مسئول نهاد رهبری در دانشگاه ها گفت: انتخابات ما از جهت شفافیت مالی کاندیداها کامل نیست و از این بابت شفاف سازی در انتخابات ما رخ نمی دهد.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام محمدیان امروز صبح در چهارمین کنگره سراسری که از طرف کانون دانشگاهیان ایران اسلامی با شعار دانشگاهیان ولایی طلایه داران حماسه سیاسی و اقتصادی در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد در راستای انتخابات گفت: حضور حداکثری مردم در انتخابات از سیاست های راهبردی نظام است و همه کسانی که می توانند باید وارد این عرصه شوند همچنین بر حضور همه جریان ها و طیف های سیاسی که نظام را قبول دارند تاکید می شود.
وی در ادامه افزود: رعایت انصاف در قضاوت ها و تحلیل ها چه درباره دولت های گذشته چه فعلی، توجه به چارچوب های اخلاقی و تقوای سیاسی از نکات بسیار مهمی است که باید در انتخابات مورد توجه قرار گیرد.
محمدیان با اشاره به اینکه انتخابات برای تشکل های دانشجویی مانند گردنه ای است که می تواند فرصت رشد را برای آنها فراهم کند خاطر نشان کرد موضع گیری درست، ارائه تحلیل واقعی و صحیح از انتخابات باعث رشد تشکل های دانشجویی می شود و در این رابطه دانشجویان موظف هستند تا کاندیداها را به میز ارائه برنامه بکشانند و زمینه پرهیز کاندیداها از بیان سخنان شعاری و کلی را ایجاد کنند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در ادامه ابراز داشت: همه کاندیدها می خواهند مشکلات اشتغال یا سیاست خارجی را حل کنند اما باید به ارائه راهکار عملی بپردازند همچنین کاندیداها باید احزاب و یاران خود را کاملا مشخص کنند.
محمدیان با ابراز تاسف از نبودن شفافیت مالی کاندیداها خاطر نشان کرد: انتخابات ما از جهت شفافیت مالی کاندیداها کامل نیست و از این بابت شفاف سازی در انتخابات ما رخ نمی دهد.
وی در ادامه با بیان اینکه کاندیداها نباید توقعات مردم را بالا ببرند گفت: گاهی برخی برنامه ها که از سوی کاندیداها ارائه می شود نیازمند زمان طولانی است همچنین برخی از آنها شعارهای خوبی را ارائه می دهند اما در انتخاب کاندیداها باید به گذشته آنان و تجربیاتشان توجه کرد.
محمدیان از تعطیلی دانشگاهها در ایام انتخابات انتقاد و ابراز تأسف کرد و گفت: از اینکه دانشگاهها به عنوان محل خلق حماسه سیاسی در ایام انتخابات تعطیل است، متأسفم؛ چرا که فعال بودن دانشگاهها لازم است.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها به بیان سه شاخص اساسی رئیس جمهور در سخنان رهبری اشاره کرد و ابراز داشت: باید توجه داشت که رئیس جمهور چه قدر به عقل جمعی، مشورت و استفاده از نظرات کارشناسان اعتقاد دارد زیرا به غیر از این ویژگی نمی توان کشور را اداره کرد دومین نکته توجه به قدرت تدبیر رئیس جمهور است زیرا ممکن است فردی دارای اعتقادات ایمانی بسیار بالایی باشد اما کشور نیازمند تدبیر است و علاوه بر اینها رئیس جمهور باید برای اداره کشور برنامه داشته باشد.
وی در ادامه به مهم ترین توقعی که از دانشجویان در عرصه انتخابات وجود دارد پرداخت و گفت: مهم ترین انتظار از دانشجویان این است که بیش از اشخاص به شاخص ها توجه داشته باشند زیرا دانشگاهیان می توانند این شاخص ها را تدوین کنند.
محمدیان در ادامه با اشاره به برخی از آیات قرآن درباره مفهوم امروزی تبری خاطر نشان کرد: کاندیدای ریاست جمهوری باید بتواند در مقابل قدرمندان جهانی بایستد و نقطه مقابل تبری علاقه مندی و تلاش برای برقراری ارتباط و پذیرش زورگویی در مقابل نظام سلطه است و کسانی که از نظر قدرت توانایی مقابله با نظام سلطه را ندارند نمی توانند این جایگاه را بپذیرند.
وی با بیان اینکه تمام پیروزی های ما در مقابل نظام سلطه به خاطر ایستادگی مردم است ابراز داشت: باید مشخص شود که رئیس جمهور آینده چه قدر حاضر است در چارچوب ولایت قرار گیرد و چه قدر قدرت تسلیم ناپذیری در مقابل دشمنان را دارد.