نماینده مردم تهران در مجلس با انتقاد از شعارهای تبلیغاتی کاندیداهای ریاست جمهوری گفت: شعارهایی که کاندیداها میدهند در راستای اجرای آرمان های امام راحل، اصول انقلاب اسلامی و برای اصلاح امور اساسی کشور نیست.
به گزارش خبرنگار باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو» از قم، کوچک زاده روز گذشته در جمع دانشجویان دانشگاه صنعتی قم با انتقاد از شعارهای تبلیغاتی کاندیداهای احتمالی ریاست جمهوری گفت: شعار هایی که کاندیدا ها می دهند در راستای اجرای آرمان های امام راحل، اصول انقلاب اسلامی و برای اصلاح امور اساسی کشور نیست؛ بلکه شعارها سطحی است و همگی برای سیر کردن شکم مردم و حل مشکلات معیشتی آنان برنامه ریزی می کنند.
وی با اشاره به سخنان امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه تأمین معیشت مردم نباید مسئولان را از فکر آرمان های اساسی دور کند، افزود: اهتمام بر اجرای عدالت، جلوگیری از ربا و فساد در شعار های هیچ کاندیدایی نیست و همه آن را به فراموشی سپردند.
کوچک زاده راجع به رابطه با غرب خاطرنشان کرد: انقلابی بودن لزوماً به معنای زندگی با مشقت نیست و پذیرش ذلت غرب هم شرط موفقیت نیست.
نمایند مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نحوه پذیرش مسئولیت توسط حضرت علی (ع) گفت: حضرت علی (ع) آنگاه که مطالبه مردم به اوج خود رسید. براساس احساس تکلیف مسئولیت را پذیرفت و آیا امروز کاندیداها براساس اقبال عمومی و مطالبه مردم احساس تکلیف کرده اند که نامزد شرکت در انتخابات می شوند؟
کوچک زاده ادامه داد: کسی که وزیر خارجه بوده است و در روزنامه ها نوشته که ایران نباید با کل جهان دعوا کند و ثبات و آرامش را در گرو گفتگو می داند و در جایی دیگر می گوید ما باید مرزهایمان را فراتر از مرزهای جغرافیایمان ببریمف آیا خودش داوطلب جنگ با همه کشور ها نیست؟
وی تصریح کرد: بعضی هم ادعا می کنند که در ظرف مدتی مشخص با غرب رابطه برقرار می کنند و همه مشکلات را حل خواهند کرد.
نماینده مردم تهران در تشریح فضای انتخاباتی سال 88 گفت: در انتخابات سال 88 همه خود را منتسب به امام راحل می دانستند؛ اما شعار های آنان با آرمان های امام راحل فاصله داشت. یکی خود را نخست وزیر امام می دانست، دیگری خود را سرباز امام می دانست، آن یکی فرمانده امام بود و یکی هم می گفت که از امام حکم گرفته است.
کوچک زاده تاکید کرد: در انتخاب رئیس جمهور اصلح، از فردگرایی که بر اساس اطلاعات درست و غلط است، باید پرهیز کرد.
وی کسب اطلاعات صحیح، میزان و وسیله سنجش درست و تحقیق بی طرفانه پیرامون کاندیداها را از شروط اصلی انتخاب اصلح دانست و خاطرنشان کرد: نسبت به نتیجه بررسی خود حب و بغض نداشته باشید. یعنی اگر تحقیق بی طرفانه و بدون پیش داوری باشد، می تواند نتیجه واقعی را ارائه دهد و در غیر اینصورت انتخاب اصلح را در پی نخواهد داشت.
نماینده مردم تهران در مجلس در پاسخ به سئوال یکی از دانشجویان راجع به مقایسه حضرت علی (ع) با مقام معظم رهبری افزود: خامنهای کسی است که سید حسن نصرالله که در مقابل ارتش قلدر اسرائیل 33 روز ایستادگی می کند، دست او را می بوسد و هر انسان آزاده ای که با رهبر انقلاب دیدار کند، می خواهد پای او را ببوسد.
کوچک زاده در پاسخ به اوضاع اقتصادی کشور و گرایش خود به جریان های سیاسی خاطرنشان کرد: گرانی ها روحیه حماسی مردم را سست نمی کند؛ چرا که این مردم در شرایط زندگی کوپنی و جنگ برای انقلاب جان دادند و اعتقاد دارم گفتمان جبهه پایداری از بقیه جریانات سیاسی به گفتمان انقلاب نزدیکتر است.
وی در پاسخ به سئوال یکی از دانشجویان مبنی بر حمایت وی از احمدی نژاد در انتخابات سال 84 و 88 گفت: احمدی نژاد کسی است که گفتمان و آرمان های انقلاب را دنبال می کرد و می کند؛ اما آنقدر به پای او سنگ زدند که اکنون کج راه می رود.
کوچک زاده در تبیین اوضاع و حوادث مجلس شورای اسلامی یادآور شد: هیئت رئیسه مجلس به سبب قدرت ناشی از ریاست، گاهی اوقات برخلاف آیین نامه داخلی مجلس عمل می کند؛ به عنوان مثال به نمایندگان اجازه صحبت پیرامون مسائل جاری جلسه را نمی دهد و در مقابل اجازه تذکر خارج از دستور و نامربوط را برای آنان فراهم می کند.
وی با انتقاد از پخش عکس های تخریبی و هدفمند نمایندگان در صحن مجلس توسط صدا و سیما یادآور شد: طی نامه ای به آقای ضرغامی، رئیس سازمان صدا وسیما، وی اشتباه را پذیرفت و قول داد تا جبران کند؛ اما تاکنون کاری نکرده است.