به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، اکران خصوصی و نشست خبری مستند مصاف تولید مرکز مستند سفیر عصر امروز با حضور خبرنگاران در خبرگزاری نسیم برگزار شد.
در این نشست علی عبدالوهاب، کارگردان مستند مصاف، محمدتوکلی، تهیه کننده و باطنی، گوینده این مستند و یکی از عوامل مرکز سفیر پاسخگویی سئوالات خبرنگاران بودند که در ابتدا باطنی درباره ساخت مستند مصاف گفت: تولید این مستند از دو سال پیش آغاز شده که در دو قسمت تولید میشود و قسمت اول آن 17 اردیبهشت در دانشگاه تهران رونمایی میشود.
باطنی درباره اکران دانشگاهی این مستند گفت: از 18 اردیبهشت اکرانهای دانشگاهی آغاز میشود و تاکنون 6 دانشگاه در کشور خواستار اکران این مستند شدند.
وی در ادامه گفت: مستند مصاف دو دهه انقلاب را مورد بررسی قرار می دهد که در قسمت اول به 18 تیر 78 و در قسمت دوم به فتنه 88 می پردازد.
باطنی همچنین خاطرنشان کرد: مستند «نبرد خاموش» نیز که از ساختههای مرکز مستند سفیر است، با موضوع انتخابات اوایل خرداد رونمایی میشود.
باطنی ادامه داد: همچنین جشنواره فیلم اینترنتی برش با موضوع انتخابات توسط مرکز مستند سفیر و شبکه افسران برگزار خواهد شد که به زودی اطلاع رسانی میشود
در ادامه این نشست توکلی، تهیه کننده مستند مصاف گفت: تمرکز ما در این مستند بر روی فتنههایی است که در 18 تیر 78 و فتنه بعد از انتخابات 88 رخ داده است.
وی یادآور شد: همچنین تمرکز ما در بحث سازندگی بود که سعی شد عواقب و تبعات آن که دولت سازندگی پیش گرفته بود نشان داده شود.
توکلی، تهیه کننده گفت: ما سعی کردیم چون رسانه ملی کم به حوادث پرداخته است تمرکزمان را بر روی عوامل حوادث گذاشتهایم و اکثر آسیبها را نیز که در این مستند استفاده کردهایم از اینترنت دانلود کرده ایم و بخشی از آن را از صدا و سیما گرفتهایم.
وی ادامه داد: در قسمت اول مستند چون سیر ما تاریخی است نگاه ریشهیابی به فتنهها داریم.
توکلی یادآور شد: توقع داشتیم در این مستند افرادی که نقش داشتند با ما همکاری کنند اما خیلی از افرادی که با آنها تماس داشتیم راضی به همکاری با ما نشدند.
تهیه کننده مستند مصاف یک گفت: ما خیلی خوشحال میشویم که مستندمان دیده شود سعی می کنیم با صدا و سیما وارد مذاکره شویم و به آنها پیشنهاد میدهیم که در زمان انتخابات نباید فضا بسته شود.
وی در خصوص پخش خانگی این مستند گفت: ما تجربه خوبی در شبکه خانگی نداریم، اولویت ما اکرانهای دانشگاهی و مردمی است.
علی عبدالوهاب کارگردان این مستند نیز گفت: در این مستند منظور ما بررسی دولتها نبود بلکه میخواستیم به سلسله اتفاقاتی که منجر به 18 تیر میشود، بپردازیم.