به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام فلاحتی شب گذشته در مراسمی در جمع مردم مشهد، بیان کرد: کسی که قصد دارد سکان هدایت کشور را برعهده بگیرد باید از مبانی استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی که مبانی اصلی انقلاب اسلامی است فهم و درک درستی داشته باشد.
وی فهم موقعیت کنونی کشور را از نکات برجسته رئیس جمهور قبلی دانست و تصریح کرد: نقطه عبور کشور از مرز استقلال به مرز تثبیت در سال 88 اتفاق افتاد و ما در سال 88 به این دلیل به فتنه رسیدیم که در سال 84 اتفاقاتی افتاد که فتنهگران با نگاهی که در لبه پرتگاه قرارشان بود، آمدند و در سال 88 آن فتنه را بر پا کردند.
استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: راه حل تعارض ما با دنیای غرب گفتمان سازش نیست و این راه حل را قبلا در سال 80 تا 82 امتحان کردیم.
فلاحتی افزود: تکرار راهی که قبلا پیمودهایم کار درستی نیست و آنچه امروز ما را پیروز خواهد کرد، گفتمان مقاومت در برابر غرب است.
وی بیان کرد: البته باید قبول کنیم که گفتمان مقاومت هزینههای هم دارد؛ به قول کسی وقتی 2500 تومان بابت یک بسته پنیر میپردازیم، هزار تومان آن هزینه مقاومتمان در برابر غرب و استکبار است.
استاد حوزه و دانشگاه گفت: یکی دیگر از ویژگی های فرد اصلح این است که وی علاوه بر اینکه باید مبانی ایدئولوژیک انقلاب اسلامی را بداند و راهبر مورد نیاز امروز جامعه را بشناسد، باید به دنبال تمدن سازی نیز باشد.
فلاحتی پروژه سازی به هر قیمتی را کار درستی ندانست و بیان کرد: در صورتی که بخواهیم فقط به فکر پروژه سازی باشیم در نهایت مانند کشور ترکیه و یا مالزی خواهیم شد که یکسری ساختمانها یا جاهای در ظاهر خوب را ساختهایم؛ اما این پروژه سازیها بدون تمدن ساخته شده اند.
وی با اشاره به بحث اصولگرایی در کشور گفت: افرادی که دم از اصولگرایی میزنند اول باید بگویند اصولگرایی یعنی چه و پس از آن خود را جزو اصولگراها بدانند.
استاد حوزه و دانشگاه گفت: یکی از نکات مثبت دولت احمدی نژاد کار بی وقفه بود که همین مسئله دولت بعدی را می تواند به چالش بکشد و در صورتی که دولت بعدی مقداری کم کاری کند مورد سوال مردم قرار خواهد گرفت.
فلاحتی بیان کرد: رئیس جمهور نباید ایدئولوگ باشد؛ اما باید ایدئولوژی داشته باشد و دولت احمدی نژاد از آنجایی مرتکب اشتباه شد که وارد ایده پردازی شد.
وی تاکید کرد: ما یک فردی را می خواهیم که به گفتمان انقلاب و اسناد انقلاب اسلامی اعتقاد داشته باشد و آن را بفهمد.
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به بحث اصلاح طلبی در ایران گفت: منظور از معنی واقعی اصلاح طلبی در کشور ما اصلاح کردن شعار های انقلاب اسلامی است و از نظر این افراد آزادی یعنی آزادی غربی و استقلال یعنی توسعه غربی و در بحث جمهوری اسلامی هم هیچ کدامش را قبول ندارند و اسلامیت نظام را سالهاست زیر سوال بردهاند و آنها پنبه جمهوریت را نیز در فتنه 88 زدند.