محسن پرویز، معاون فرهنگی سابق وزارت ارشاد در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: در حوزه کتاب، کارهایی برای معرفی امام خمینی(ره)صورت گرفته و آثاری در این زمینه نوشته شده که اگر به فهرست آنها مراجعه کنیم، داستان های زیادی پیدا می کنیم که رفتار امام و خاطرات ایشان را بیان کرده است .
وی افزود: تعداد این کتابها کم نیست و می تواند به میزان بیشتری هم افزایش پیدا کند و حتی برای تولید انیمیشن و فیلمهای کوتاه و بلند مورد استفاده قرار گیرند.
پرویز تصریح کرد: مشکلی که در این زمینه وجود دارد این است که سیر نشر این آثار و حضور آنها در بازار کتاب یک سیر مناسب و دائمی نیست. در مقاطع زمانی این کتابها چاپ و در بازار توزیع شده اند و بعد، در مقطع دیگری چاپ نمی شوند یا با تاخیر چاپ می شوند، مشکلاتی از این قبیل باعث شده نتوانیم در این زمینه آنگونه که باید موفق عمل کنیم.
پرویز ادامه داد: این موضوع باید در کتاب های درسی وارد شود. البته در کتابهای درسی داریم بخش هایی که به معرفی امام، شخصیت و رفتار ایشان می پردازد ولی این هم کافی نیست. آنگونه نیست که بچه ها بتوانند با شخصیت امام آشنا شوند، شاید دلایلی برای تدوین کننده وجود دارد که این دلایل برای ما روشن نیست.
وی یادآور شد: آموزش و پرورش یکی از جاهایی است که خوب می تواند روی این موضوع کار کند اما تاکنون کار شایسته ای انجام نشده است.
معاون فرهنگی سابق وزارت ارشاد در ادامه از نگارش رمان جدید خود با موضوع امام خمینی خبرداد و گفت: رفتار امام خمینی را در شهادت آقا مصطفی دستاویزی برای این داستان قرار دادم و در حال حاضر آنرا برای گروه سنی کودک در دست نگارش دارم.
پرویز اظهار داشت: دو کتاب «روزی که مسیح را دیدم» و «بوی گل ،بوی او » را هم با موضوع امام خمینی برای نوجوانان نوشتم که با استقبال خوبی مواجه شد و به چاپ چهارم رسید.
وی خاطر نشان کرد: نوشنن کتاب درباره شخصیت هایی که نوعی تقدس درحاشیه آنها وجود دارد و نمی خواهیم قداست آنها برهم بخورد، کار آسانی نیست. معمولا مستقیم به این شخصیت ها پرداخته نمی شود، یعنی شخصیت درحاشیه قرار دارد و با توضیح اطرافیان و آثار عملکرد او در اطرافیان و توصیف غیر مستقیم ، سراغ آن شخصیت می روند.