یک روانپزشک با اشاره به وجود کلیسا در بیمارستانهای خارج از کشور گفت: معنویات در بیمارستانهای ما وجود ندارد.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، جعفر بوالحری در نشست بررسی آثار سلامت روان، اجتماعی و معنوی در ماه های شعبان و رمضان که صبح امروز در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد درباره سلامت معنوی گفت: سلامت معنوی یکی از ابعاد سلامت انسان در کنار سلامت اجتماعی و سلامت روان تعریف شده است در سلامت معنوی به بعد ایمانی و احساسات معنوی و ارزشهای اخلاقی انسان پرداخته میشود.
وی افزود: هر ویژگیای که جز مادیات نباشد به معنویات مربوط میشود.
رئیس انیستیتو روانپزشکی تهران گفت: وقتی یک بیمار به پزشک مراجعه میکند طبیب باید به بعد معنوی بیمار یعنی ارزشهای اخلاقی ترس و نگرانی او توجه کند.
بوالحری با اشاره به وجود کلیسا در بیمارستانهای خارج از کشور اظهار داشت: در بیمارستانهای خارج از کشور به دلیل وجود کلیسا به بعد معنوی بیمار توجه ویژهای میشود که متاسفانه این بعد در بیمارستانهای کشور ما خالی است زیرا که پزشک وظیفه دارد بحران معنوی بیمار را یا خود درمان کند یا به فرد دیگر ارجاع دهد.
وی درباره تحقق این مهم در بیمارستانهای ایران گفت: لازم است که مسئولان به این مهم بودجه کافی اختصاص و راهکارها و مدلهای متنوع در اجرای آن ارائه دهند.
بوالحری در خاتمه گفت: یکی از برنامههای فرهنگستان دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزاری نشست کارشناسی «سلامت معنوی» در نیمه دوم امسال است.