میلاد شرفی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، بیان داشت: عملکرد تشکل های دانشجویی بیانگر این است که این تشکل ها از استقلال لازم برخوردار نیستند؛ چرا که به نظر می رسد تشکل های دانشجویی در بیرون از دانشگاه خط می گیرند و با این حال ضرورت دارد که دولت یازدهم ظرفیت عظیم تشکلهای دانشجویی را درک و استقلال عمل آنها را تضمین کند.
وی افزود: متاسفانه دولت های گذشته برای دستیابی به اهداف خود از تشکل های دانشجویی استفاده ابزاری کردند و از طرفی فعالان تشکل ها بیش از آنکه خود را وامدار قشر دانشجو بدانند به دنبال ارتباط با مسئولان برای کسب جایگاهی برای آینده خود بوده اند و این بزرگترین آسیبی است که گریبان تشکل های دانشجویی را گرفته است.
دبیر مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی لرستان گفت: بعضا مواضع تند و فارغ از منطق از جانب تشکل های دانشجویی گرفته می شود که نه در راستای مطالبات قشر دانشجو، بلکه در راستای اهداف و سیاست های یک گروه و یا جریان سیاسی است؛ البته این حق یک تشکل دانشجویی است که در مسائل سیاسی روز به صورت مصداقی عمل کند؛ ولی باید توجه داشت که تشکل دانشجویی نماینده قشر دانشجو و از آن مهمتر معتمد جامعه است و باید به گونه ای موضع گیری کند که مطالبات جامعه در آن نهفته باشد.
شرفی ادامه داد: به نظر می رسد که با این رویکردی که تشکل های دانشجویی در پیش گرفته اند باید آنها را حداکثر نماینده 10 درصد از جامعه دانشجویی قلمداد کرد و با این وجود نمی توان آینده روشنی را برای این تشکل ها متصور شد.
وی بیان داشت: با توجه به وظیفه ای که امروز رهبر معظم انقلاب بر دوش دانشگاه ها در راستای تولید علم گذاشته اند تشکلهای دانشجویی می توانند در راستای تحقق این مطالبه رهبر معظم انقلاب ظرفیت عظیم جامعه دانشجویی را در این مسیر بکار بگیرد و آن خلائی را که بین جامعه دانشجویی و تشکل های ایجاد شده است را از بین ببرند.
دبیر مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی لرستان گفت: تشکل های دانشجویی باید رویکرد علمی و سیاسی داشته باشند؛ در حالی که متاسفانه رویکرد آنها نه تنها علمی و سیاسی نبوده، بلکه به نوعی دچار سیاست زدگی بوده اند.
شرقی افزود: دولت یازدهم نه تنها باید رویکرد حمایتی از تشکل های دانشجویی داشته باشد، بلکه باید بتواند از این پتانسیل در برابر منفعت طلبی های جریانات و گروه های سیاسی حفاظت کند.
وی تصریح کرد: باید ساز و کار تشکل های دانشجویی از نو تدوین شود متاسفانه مسئولان وزارت علوم فاقد انعطاف پذیری لازم در برابر مطالبات تشکل های دانشجویی هستند که این خود باعث شده است که شاهد اجرای برنامه های مقطعی وسینوسی از جانب تشکل های دانشجویی باشیم؛ به نحوی که تشکل ها پس از گذراندن مقطعی از رکود در زمان مناسبت ها و رویدادی خاص دست به تحرک می زنند.