به گزارش خبرنگار باشگاه دانشجویان«خبرگزاری دانشجو»؛ در حاشیه آیین افتتاحیه حرکت های جهادی سال 92 سردار فضلی ازحوزه بسیج دانشجویی دانشگاه انقلاب بازدید کرد.
سردار فضلی طی این بازدید با مسئولین این حوزه به گفت و گو پرداخت. وی با مقایسه دوران آموزش عالی در قبل وبعد از انقلاب اسلامی گفت: قبل از انقلاب و با توجه به سابقه ای که مدارس و آموزش عالی در ایران باقی گذاشته بود تحصیل فقط برای خانواده های متمکن و توانمند مالی بود.
کمتر از قشر ضعیف و خانواده های فقیر می توانستند وارد مدارس شوند و بدلیل اینکه شبکه علمی کشور گسترده نبود تمامی تحصیل کرده ها وارد مراکز دولتی می شدند و انتظارات بالایی هم از آنها نداشتند چرا که از تکنولوژی خبری نبود اما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی امروز به فضل و عنایت خداوند فراتر از انتظار توسعه مراکز آموزش عالی را در کشور مشاهده می کنیم.
سردار علی فضلی در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه دانشجویان «خبگزاری دانشجو» در مورد ضرورت های اردو های جهادی دانشجویی سال 92 ،اینگونه پاسخ داد: ادامه و استمرار رسالت جهاد گونه ی مولایمان امام زمان(عج) که دستور العملی است برای همه بشریت،باید به یک نوع آوری و ابتکار برسیم که در عرصه سازندگی انجام دهیم.
بنابراین آنچه که در سالها ی قبل انجام داده اند مبناست، استمرار و تجربه سالهای قبل ،امسال باید مورد حمایت جدی تری قرار بگیرد اما غفلت نکنیم از حضور در این عرصه سازنده که هم برای خودمان سازنده است و هم برای مردم شریف کشور.
وی نقش آفرینی بسیج سازندگی تا دهم خرداد ماه سال جاری را اینگونه عنوان کرد: ما در سال 91 با فرامین حضرت امام خامنه ای برنامه های اقتصاد مقاومتی را در بسیج سازندگی اولویت قرار دادیم و برای همین قرارگاهی تشکیل شد و این فرآیند امروز غیر از اینکه سیاست گذاری،هماهنگی و انتظام ایجاد شده مصادیقی هم از آن اجرا شده است و خوشبختانه دستاوردهای خوبی داشته است البته برای رسیدن به آن هدف متعالی فرصت بیشتری هم نیاز است.
سردار فضلی در پاسخ به این سوال که، چرا بسیج در در بخش اقتصادی وارد شده است آیا فعالیت های دولت را در این عرصه کم می بیند؟ چنین پاسخ داد: یکی از خلاء هایی که در نظام وجود دارد رسیدگی به مناطق محروم ،مناطقی که کمتر از نظر جغرافیایی توسعه یافته است و بسیج در بخش هایی فعالیت می کند که خلاء وجود دارد و خدمت رسانی و سازندگی از این بعد هست که تقدس پیدا می کند و گرنه طرح هایی که فرآیندشان طی شده و امکاناتش به موقع رسیده باشد که خیل ماهیت رسالت بسیج را ترغیب نمی کند.
بسیج در جایی که هنوز امکان دسترسی به منابع و امکانات فراهم نشده آن را به عنوان آرمان در نظر می گیرد و به تعبیری بسیجی خط را می شکند و به قله می رود و نشا ن می دهد که شدنی است و بعد دیگران را دعوت و ترغیب به حرکت می کند.
وی در پایان از تشکیل 1800 گروه جهادی در سال جاری خبر داد و گفت از این تعداد معلوم نیست چه تعداد موفق به برگزاری این حرکت شوند.
سردار فضلی با اشاره به مشکل فعلی در خانواده ها گفت:تمامی خانواده ها برای فرزندانشان این را قائلند که به مدارج عالی علمی برسند که تا به اینجا عالی و خوب است اما بعد از اینکه به این درجه ای از علم رسیدند انتظار دارند که حتما باید فرزند شان در مراکز علمی ،اداری،دولتی و... حضور داشته باشند نکته جالب اینکه فرزندشان سنگین تراز قلم چیزی را حمل نکند که یک مشکل بزرگی است کمتر دیده شده که یک تحصیل کرده علم خود را در روستای خانوادگی خود به اجرا در آورد و یا روستاهای محروم ،چرا نباید در این مناطق خدمت کنند.
وی در پایان افزود: امام خمینی به جوانها اعتماد کرد و اداره جبهه جنگ داخلی و جنگ با دشمن خارجی را به جوانها سپرد که آن موفقیت بزرگ را بدست آوردند و امروز هم امام خامنه ای روی شما نظر ویژه ای دارند در یک فرازی در ماه رمضان چند سال پیش فرمودند شما دانشجویان افسران جبهه جنگ نرم هستید و به اساتید هم گفتند شما فرماندهان جبهه جنگ نرم هستید آیا واقعا توانستیم رسالت خودمان را به نتیجه مطلوب برسانیم.
در پایان بازدید تندیس گروه جهادی مهاجر بسیج دانشجویی دانشگاه انقلاب اسلامی جهت تقدیر به سردار فضلی اهداء شد.