2 مخترع آلمانی یک قلم دیجیتالی ساخته اند که می تواند اشتباهات را در متنی که با دست نوشته می شود، تشخیص دهد.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، 2 مخترع آلمانی یک قلم دیجیتالی ساخته اند که می تواند اشتباهات را در متنی که با دست نوشته می شود، تشخیص دهد. قلم دیجیتالی لرناستیفت می تواند اشتباهات در حروف نوشتاری و دستورزبانی را با لرزش به کاربر خود نشان دهد.
این دستگاه از فناوری و نرم افزار تشخیص دستخط استفاده می کند و می تواند متن مکتوب و اشتباهات را به زبانهای آلمانی و انگلیسی تشخیص دهد. این درحالی است که سایر قلمهای دیجیتالی صرفا دارای حسگرهای اپتیکال بوده یا حرکات نوشتن کاربر را تشخیص می دهند و دامنه تشخیص آنها به واژه های دیجیتالی یا طرحهای آپلود شده در رایانه کاغذهای خاص و دستگاه های خارجی محدود می شود، اما قلم دیجیتالی لرناستیفت به هیچ کدام از این شرایط برای عملکرد خود نیاز ندارد.
دو پدر آلمانی به نامهای فالک ولسکی و دنیل کائرسماشر که این قلم را اختراع کرده و امیدوارند تا پایان ماه آینده 180 هزار دلار از طریق ستادهای اینترنتی جمع کنند تا بتوان تا پایان سال این قلم را به تولید انبوه رساند.
ایده ساخت این قلم دیجیتالی زمانی شکل گرفت که همسر فالک ولسکی متوجه شد که فرزندش هنگام نوشتن غلطهای املای متعددی دارد اما متوجه آن نمی شوند، این قلم در حال حاضر می تواند دانش آموز را از غلطهایی که در نوشتن دارد مطلع کند.
قلم دیجیتالی لرناستیفت دارای دو کارکرد اولیه است، یکی حالت صحیح نویسی است که اشتباهات املایی را گوشزد می کند و دیگری حالت خوشنویسی است که به نقصهای شکل حروف اشاره میکند. کاربر می تواند این قلم دیجیتالی را در سه نوع خودکار، خودنویس و مداد انتخاب کند.
رایانه داخل این قلم به سیستم عامل لینوکس مجهز است و یک مدار دارد که دربرگیرنده حسگر حرکتی، پردازنده، حافظه، WiFi و حالت لرزش است. مخترعان این دستگاه امیدوارند که 20 تا 100 واحد از آن طی ماه های آگوست و سپتامبر تولید شده و تولید انبوه تاپایان سال صورت بگیرد.