عامل بوی بد دهان فقط رعایت نکردن بهداشت نیست بلکه ممکن است خوردن برخی غذاها یا وجود برخی بیماری ها باعث به وجود آمدن این مشکل شوند.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، تنفس با دهان باز، خشکی دهان، پوسیدگی دندان، مسواک نکردن، بیماری های کبد، ناراحتی های گوارشی، زخم های دهان، آبسه دندان، التهاب لوزه، داروهای ضد افسردگی، داروهای ضد حساسیت، خونریزی و التهاب لثه ها، تجمع باکتری در دهان، عفونت های سینوس و دستگاه تنفسی از علایم بوی بد دهان است.
یکی از این راه های درمان را امتحان کنید
برای خوشبو کردن دهان پیشنهاد داده می شود این است که از خوردن کنجد، بادمجان ترشی، آبگوشت و بورانی هویج پرهیز کنید.
می توانید آب میوه و آب سیب بنوشید.
روزانه 2 الی 3 فنجان عرق بالنگ، یا عرق جعفری، یا عرق رازیانه و یا عرق کرفس میل کنید.
ترخون، برگ بادرنجبویه، برگ یا میوه تمشک را بجوید.
شیرنارگیل تازه، هلو، مغز پسته، خورش کرفس، خورش آلو با آب لیمویی زیاد، مربای پوست بالنگ، انجیر، اسفناج، برگ ترب، به، نارگیل، انار، نعناع، چای دارچین، چای وانیل، مربای هلو، شربت خاکشیر از خوردنی های توصیه شده برای رفع بوی بد دهان است.
همچنین می توانید 15 دقیقه برگ جعفری را بجوید و پس از خارج کردن تفاله آن یک عدد سیب بخورید و علاوه بر این می توانید گرد بادیان رومی را با مسواک به دندان ها بمالید که علاوه بر رفع بد بوی دهان، دندان های خود را نیز جلا بدهید.