به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، وبلاگ 9 دی هشتادو هشت نوشت:
بدون شک امام خمینی (ره) بنیادی را در ایران بنا نهادن که آنقدر مستحکم بوده که تاکنون با اینکه تمامی قدرتها به هر وسیلهای اعم از نرم و سخت اراده برای نابودی آن گرفتند این مسیر روشن هر روز فراگیرتر و جهانیتر شده است به صورتی که امروز به عنوان یک مسیر جدا از شرق و غرب خوانده میشود.
انقلاب اسلامی جدا از اینکه در پهنای خاک مقدس ایران شکل گرفت از چنان دوامی برخوردار بوده است که با اینکه از همان ابتدا مورد تهاجم واقعه شده اما همچنان ایستاده است.
-ترور شخصیتهای شاخص انقلاب و یاران صدیق انقلاب نظیر بهشتی، باهنر، رجایی و بسیاری دیگر که هر یک از آنها برای سقوط یک انقلاب نو پا کافی بود.
-تهاجم عراق به ایران و جنگ 8 ساله در حالی که هنوز اندکی از استقرار جمهوری اسلامی میگذرد و کشور با توجه به فرار بعضی از فرماندهان ارتش هنوز ارتش را ساماندهی نکرده است.
- تحریک برای جدایی طلبی بسیاری از بخشهای مرزی کشور
- ترور کور و کشتار چند هزار نفری توسط منافقین
- غائله اسفند ماه بنیصدر
- تهاجم رسانهها و رادیوهای بیگانه
- تحریمها که از ابتدای انقلاب شروع شد و قبل از اجرای هرکدامشان بیان میشود که این فلج کننده است
- آشوبهای 87
- قتلهای زنجیرهای
- جریانهای خود فروخته
- رسانههای خود فروخته داخلی
- جنگ نرم و حمله به پایه فرهنگی سبک زندگی ایرانی و سلامی
- فتنه 88 و هزار، هزار طرح و کودتای نرم و سخت که شاید بخشی از یکی از آنها برای سقوط یک انقلاب کافی باشد.
انقلابی که از همان ابتدا عزم ایستادن روی پای خود را کرد و تا به حال به مدد حضرت صاحب چنین بوده است؛ حال سوال اینجاست که چه مؤلفههایی سبب این استحکام شده است؟ امام خمینی (ره) پایههای انقلاب را روی چه ستونهایی بنا کرد که با این همه دشمنی و خرابکاری هنوز ایستاده است و تازه هر روز رویش هم دارد؟
چطور ایران مرزها را فتح میکند در حالی که دشمنانش هر روز و هر ساعت به تمام توان در حال حمله به مرزهای مادی و معنویی او هستند؟ چه طور سازههای نظامی و ارتش را مستقر کرده است که تا به حال توانسته است محکم به ایستد؟
چه طور مردم را دل بسته انقلاب کرده است که مردم انقلاب رانه اینکه رها نکردهاند بلکه در سختیهایی مانند جنگ و اقتصاد یار انقلاب بودهاند؟ و بسیاری از سوالات دیگر که اینها انقلاب ایران را از سایر انقلابهای جهان نه اینکه متمایز میکنند بلکه حتی برتر هم قرار میدهد.
انقلاب فرانسه چندین بار علیه خودش انقلاب کرد، بعضی از انقلابها از درون خورده شدهاند اما در ایران نظامی را امام خمینی (ره) بنا گذاشته است که هر روز بر آرمانهای ابتداییاش استوارتر میشود؛ شاید بتوان عوامل زیر را به اختصار تفاوت انقلاب ایران به رهبری امام خمینی (ره) از دیگر انقلابها دانست.
استحکام انقلاب بر موازین اسلام: اسلام دینی پویا و زنده است و به هیچ عنوان دچار تند رویی و کند روی (ریشه تغییر و تخریب آرمانها) نمیشود و با توجه به سابقه و تجربه بیش از 1400 ساله و نفوذ در میان مردم ایران پایه و منبع اصلی انقلاب است.
- استحکام بر روی مستضعفین و پابرهنهها: به صورت قطع از نکاتی که مکرر امام خمینی (ره) روی آن تأکید داشتند حضور همیشگی مردم مخصوصاً مردم مستضعف و اینکه این انقلاب اصلاً بر پایه مردم مسلمان و ولایت مدار بنا شده است، سرمایهای که بسیار بکار انقلاب آمده است؛ مردمی که هیچ وقت انقلاب را تنها نگذاشتند و همیشه انقلاب را برای خود میدانستن تا جایی که امام خمینی (ره) ملت ایران را برتر از ملتهای دیگر در تاریخ میدانند.
- استحمام بر صلاح و آسایش مردم: انقلابهای دیگر کشورها اغلب بر روی اصولی مستحکم شده است که در زمان کوتاهی با منافع و صلاح مردم به تضارب میرسد که در بهترین حالت کشورها گاهی به اصول و گاهی به منافع نگاه میکنند (کشورهای غربی بر منافع و کشورهای کمونیسم بر اصول تأکید دارند) اما حضرت امام نظامی را بنا نهادند که جنسی از منافع و اصول را تعریف میکند، بنا به ریشه اسلامی انقلاب که اگر به صورت صحیح اجرا شود هیچ وقت این دو به تناقض نمیخوردند هیچ بلکه سبب تعالی هر یک نیز میشوند در اصول، تعالی اجرایی و در منافع و آسایش تعالی ظاهری و باطنی.
- انعطاف پذیری و پویایی انقلاب: ابتکاراتی که در طول سی و چند ساله انقلاب رخ داده است شاید با حدود یک یا حتی دو قرن دیگر کشورها از لحاظ تجربه سیاسی برابری کند.
تعریف جمهوری اسلامی با ساختار نظاممند (ترکیب دین و مردم سالاری) تبدیل تهدیدها به فرصتها در موضوعات بینالملل و اقتصادی، چرخشهای بین گروهی در جریانات سیاسی در بازهای کم زمانی و بسیاری از این موضوعات که ریشه و اصل پویایی نظام را میرساند.