به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از رویترز، پس از پیشی گرفتن قیمت نفت وست تگزاس اینترمدییت آمریکا از قیمت نفت برنت دریای شمال در معاملات جلسه گذشته بازار نفت که برای اولین بار از سال 2010 تاکنون اتفاق افتاد، این پیشتازی امروز نیز ادامه یافت و با توجه به امیدواری ها نسبت به احیای رشد تقاضا برای نفت در جهان، قیمت هر دو شاخص نفتی در بالای 108 دلار در هر بشکه باقی ماند.
تعهد گروه 20 که 90 درصد اقتصاد جهانی را در اختیار دارد به ترجیح دادن سیاست رشد به سیاست ریاضتی، امیدها را برای ترمیم وضعیت مصرف در بازار کالاهای مختلف افزایش داده است.
در این میان، تقاضا برای نفت خام آمریکا از سوی پالایشگاه های این کشور بیش از دیگر کالاها افزایش یافته و موجب شده است که قیمت این نوع نفت خام بالاتر از قیمت شاخص جهانی نفت یعنی نفت برنت دریای شمال قرار بگیرد.
قیمت نفت برنت دریای شمال پس از کاهش 63 سنتی در روز جمعه، در معاملات روز دوشنبه نیز 24 سنت افزایش یافت و به 108 دلار و 31 سنت در هر بشکه رسید. قیمت نفت وست تگزاس اینترمدییت آمریکا نیز با 52 سنت افزایش به 108 دلار و 57 سنت در هر بشکه رسید.
تتسو اموری، تحلیلگر بازار نفت در توکیو در این باره گفت: «نفت خام آمریکا پیشروی اصلی بازار خواهد بود و نفت برنت پشت سر آن حرکت خواهد کرد... آمریکا در حال استفاده کردن از حجم بیشتری از نفت خود است و این به معنای کاهش تقاضا برای نفت برنت است.»
اموری پیش بینی کرد که اختلاف قیمت بین دو شاخص نفتی در ماه های باقیمانده از سال جاری همچنان حداقلی باقی بماند. وی افزود، ممکن است فاصله قیمت نفت خام آمریکا و نفت برنت تا 3 دلار افزایش یابد.