گلابی باعث شادابی و زیبایی صورت می شود و تنها میوه تابستانی است که عطش را کم می کند.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، گلابی صورت را زیبا، شاداب و با نشاط، بزاق دهان را فراوان و عمل هضم غذا را ساده می کند و ملین و مُدِر بودن آن باعث دفع سموم بدن می شود.
از ویتامین های موجود در گلابی می توان A، B1، B2 و Cو از املاح معدنی آن آهن، منگنز،کلسیم، تانن و کلر نام برد.
گلابی برای درمان فشار خون مفید است
املاح معدنی آن اسید اوریک را حل می کند و برای درمان روماتیسم، نقرس و درد مفاصل و کسانی که به فشار خون مبتلا هستند بسیار مفید است.
قند گلابی از نوع گلوکز است که به خوبی و به سرعت جذب می شود، وجود پتاسیم آن موجب بهتر سوختن مواد چربی شده و اجازه نمی دهد مواد اسیدی و چربی خون بالا رود.
گلابی تنها میوه تابستانی است که باعث کم شدن عطش می شود، مصرف گلابی بعد از غذا، ادرارآور خوبی است،همچنین آب میوه گلابی مسهل قوی است و ادارار آور و حاوی ویتامین های B، C و کمی Aاست.
گلابی را با پوست میل کنید
پوست گلابی ویتامین بیشتری دارد و به همین دلیل توصیه می شود این میوه را با پوست مصرف کنید تا از تمام ویتامین های آن نیز بهره مند شوید.
کسانی که توانایی هضم گلابی را ندارند باید از مارمالاد(1) آن بخورند و همچنین کسانی که به ورم روده مبتلا هستند بهتر از گلابی را به صورت خام مصرف نکنند.
امام صادق(ع) فرمودند:«گلابی بخورید، چون که قلب را جلا می دهد و دردهای درونی را به لذن خدا آرام می کند.(2)»
1- مارمالاد فرآورده ای کنسروی است که از میوه و شکر تهیه می شود.