محمد فیروزی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص تفکیک وزارت راه و مسکن و شهرسازی و بازگشت به حالت سابق گفت: دو وزارت راه و ترابری و مسکن و شهرسازی هر یک به تنهایی بزرگ بودند و ادغام این دو در یکدیگر، یک وزارتخانه خیلی بزرگ را ایجاد کرد.
وی افزود: به عقیده ما ادغام این دو وزارتخانه اقدامی شتابزده بود و از ابتدا نباید انجام می شد.
نماینده نطنز، بادرود و قمصر گفت: ما موافق تفکیک این دو وزارتخانه هستیم، اما نه با سرعت. ابتدا باید کار کارشناسی انجام شود و دولت جدید هم مستقر گردد، سپس کم کم این تفکیک انجام گیرد.
فیروزی ادامه داد: حوزه مسکن و حوزه راه و ترابری دو مقوله جدا از یکدیگر هستند و تفکیک این دو حوزه می تواند کارایی را افزایش دهد.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از اشکالات اقدام شتابزده برای جداسازی این دو وزارتخانه این است که دولت جدید دچار چالش می شود؛ الان رئیس جمهور منتخب مشغول انتخاب اعضای کابینه است، بنابراین تغییرات کلان دردسر ساز خواهد بود، به این ترتیب بهتر است بعد از استقرار کامل دولت به مرور اجرای این طرح آغاز شود.
وی اظهار کرد: طرح تفکیک که با دو فوریت تقدیم هیئت رئیسه مجلس شده، الان در صحن است تا در خصوص فوریت آن تصمیم گیری شود، این طرح مجدداً به کمیسیون های مربوطه باز می گردد تا تهیه و تدوین شود.
فیروزی گفت: پیش بینی بنده این است که دو فوریت این طرح تصویب نشود؛ طرح تفکیک وزارت راه و مسکن و شهرسازی پروسه مشخصی را می خواهد که اندکی زمانبر است، اما اصل طرح در نهایت به تصویب خواهد رسید.
این نماینده مجلس در پایان گفت: وزیر فعلی عملکرد خوبی در این وزارتخانه داشته و پرتلاش امور را به خوبی مدیریت می کرد.