به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاههای فارس در نامهای به رئیسجمهور منتخب گفته است: از شما میخواهیم مفهوم و شاخصههای اعتدال را در زمینههای سیاستداخلی و خارجه، فرهنگ و اقتصاد تبیین کنید.
متن کامل این نامه به شرح ذیل است:
جهت گیری را باید درست انتخاب کنیم، این قطبنماست، این شاخص اصلی است، اگر چنانچه جهتگیری را غلط انتخاب کردیم تلاش مضاعف ما، نه فقط ما را به نتیجه نمیرساند بلکه ما را از راه دور میکند. "مقام معظم رهبری 30/04/92"
رئیس جمهور منتخب جناب حجت الاسلام و المسلمین دکتر روحانی انتخابات در نظام مقدس جمهوری اسلامی فرصت مناسبی است برای دمیدهشدن روحی تازه در کالبد کشور. جابجایی قدرت در کشور عزیزمان ایران،بسیار متفاوت از مفاهیم رایج دموکراسی در کشورهای دیگر میباشد. انتخابات درجمهوری اسلامی ایران مظهر مردمسالاری دینی و الگویی ممتاز و اثباتشده برای تمام کشورهای جهان است. الگویی که به دور از نیرنگ های رایج در دنیای کنونی، معمار کبیر انقلاب اسلامی آن را به جهانیان معرفی کرد و نشان داد که یگانه راه تعالی و کمال بشریت، پذیرش حکومت اسلامی و حرکت در مسیر اسلام ناب محمدی (ص) میباشد.
اینک که پس از حدوث حماسه سیاسی در 24 خردادماه، شما به عنوان رئیسجمهور منتخب ملت ایران، سکان قوه مجریه را در دست گرفته اید برای شما و دولت یازدهم، آرزوی موفقیت در جهت تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی را داریم و اکنون که در مقطع جابجایی دو دولت هستیم، فرصت مناسبی پیش آمده است که همزمان با شروع به کار دولت جدید، مطالبی را با شما بازگو کرده و مطالبات زیر را از شما و دولت آینده بیان کنیم.
1-خط اصیل انقلاب اسلامی همان اصول امام بزرگوار است که نقشه راه نظام جمهوری اسلامی میباشد.
اصولی که امام راحل توانست با استفاده از آن ها، ملت ستم دیده ایران را از زیر سلطه نظام 2500 ساله شاهنشاهی خارج نماید و هیمنه بلوک شرق و غرب را در هم شکند. باید توجه داشت که اسم امام و یاد امام به تنهایی کافی نیست و نمی توان امام را از اصولش متمایز کرد.
تنها کسانی میتوانند داعیه پیروی از خط امام را داشته باشند که مقید به اصول امام باشند. اصول امام نیز مشخص است. در سیاست داخلی، اصول امام عبارت است از، تکیه به رأی مردم، تأمین اتحاد و یکپارچگی ملت، مردمی بودن و غیراشرافیبودن حکمرانان و زمامداران، دلبستهبودن مسئولان به مصالح ملت و کار و تلاش همگانی برای پیشرفت کشور.
در سیاست خارجی، اصول امام عبارت است از، ایستادگی در مقابل سیاستهای مداخلهگر و سلطهطلب، برادری با ملتهای مسلمان، ارتباط برابر با همه کشورها به جزء کشورهایی که تیغ را بر روی ملت ایران کشیده اند و دشمن می کنند، مبازره با صهیونیسم، مبارزه برای آزادی کشور فلسطین، کمک به مظلومین عالم و ایستادگی در برابر ظالمان.
در عرصه فرهنگ اصول امام عبارت است از نفی فرهنگ اباحهگری غربی، نفی جمود و تحجر و نفی ریاکاری در تمسک به دین، دفاع قاطع از اخلاق و احکام اسلامی، مبارزه با ترویج فحشا و فساد در جامعه. در عرصه اقتصاد، اصول امام تکیه بر اقتصاد ملی است، تکیه به خودکفائی است، عدالت اقتصادی در تولید و توزیع است، دفاع از طبقات محروم است.
مقابله با فرهنگ سرمایه داری ظالمانه و هضم نشدن در اقتصاد جهانی و استقلال ملی است.
2- از آنجا که یکی از اصلیترین شعارهای انتخاباتی شما، شعار اعتدال بود، از شما میخواهیم که مفهوم و شاخصههای اعتدال را در زمینههای سیاستداخلی و خارجه، فرهنگ و اقتصاد تبیین کنید. چرا که بیم آن میرود عدهای با سوء استفاده از این مفهوم بخواهند،
همان نگاههای عدالت گریز و لیبرالی اقتصادی و نگاههای اباحهگری و توهین به مقدسات در زمینه فرهنگ که در دورانهای گذشته به وفور به چشم میخورد، را به جامعه غالب کنند. شعار دیگر شما دولت فراجناحی است پس فراجناحی باشید و به حزب و گروه خاصی محدود نشوید و مراقب باشید که عده ای پیروزی ملت را در حماسه 24 خرداد به نفع خویش مصادره نکنند. (وقایع فتنه 88 هیچ گاه از اذهان ملت شریف ایران پاک نخواهد شد و هستند کسانی که از سردمداران فتنه بوده اند و امروز به دنبال سهم خواهی و مصادره حماسه سیاسی و تطهیر چهره مخدوش خویش هستند.)
3- مطالبه ما دانشجویان بسیجی استان فارس از شما در مورد انتخاب وزرا و مدیرانتان نصب العین قرار دادن معیارهایی همچون اعتقاد به مبانی نظام مقدس جمهوری اسلامی، شایسته سالاری، پر تلاش بودن، مردمی بودن، عدم نگاه حزبی و حذفی، بستهنبودن دایره مدیریتی، حاشیه ساز نبودن، نقدپذیری، سادهزیستی، انصاف، صداقت با مردم، پرهیز از وعدههای کارشناسی نشده، پرهیز از سیاه نمایی در تشریح وضعیت کنونی کشور و کمک به آرامش روانی مردم، میباشد.
4- فضای دانشگاهی امروز ما نیازمند محیطی آرام، سرزنده، سرشار از شور و نشاط سیاسی و علمی و به دور از سیاست زدگی است و در همین راستا اهتمام ویژه به مطالباتی همچون اسلامی کردن دانشگاه ها، اهتمام ویژه تر به کرسی های آزاداندیشی، ارتباط موثرتر صنعت و دانشگاه، پیاده سازی نقشه علمی کشور، سازماندهی و انسجام رساله های دانشگاهی، تغییر نگاه آموزش محوری به پژوهش محور و دوری جستن از انتخاب افراد سیاستزده، کمبضاعت علمی و تنش زا به عنوان روسای دانشگاهها، را خواستاریم.
در پایان ما دانشجویان بسیجی دانشگاههای استان فارس بر خود لازم میدانیم اعلام کنیم آمادگی داریم شما را به عنوان رئیس جمهور منتخب، در مسیر تحقق آرمانهای اصیل انقلاب اسلامی یاری کنیم.
والسلام علی من التبع الهدی