برای پایین آوردن تب، آب زردآلوی تازه مخلوط شده با گلوکز یا عسل به عنوان بهترین نوشیدنی خنک کننده میل کنید.
به گزارش خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، زرد آلو یکی از شفابخش ترین و ضروری ترین میوه ها است که حاوی ویتامین های آ، ث و ب کمپلکس، ریبوفلاوین، نیاسین، آهن، پتاسیم و ... است.
زردآلو منبع غنی بتاکاروتن است
زردآلو میوه ای اشتها آور و شیرین است و باعث رفع عطش می شود، منبع غنی بتاکاروتن است و در تقویت بینایی و جلوگیری از بروز بیماری های قلبی و آب مروارید مفید است.
برگه زردآلو نیز دارای ویتامین های زیادی است و طعم دل نشینی دارد و پتاسیم موجود در آن درعملکرد قلب و کاهش فشار خون نقش دارد.
اسید سالسیلیک موجود در زردآلو نیز برای درد مفاصل و روماتیسم موثر است.
درمان یبوست با خوردن زردآلو
زردآلو یک ملین ملایم است که یبوست را درمان می کند، همچنین وجود سلولز و ترکیبات پکتین سلولزی که هضم نمی شود نقش یک ماده سلولزی(ماده سبوسدار) را ایفا می کند و این بخش غیر قابل هضم غذا است که به حرکات روده کمک می کند و پکتین آب را جذب کرده و در خود حفظ می کند که باعث افزایش حجم مدفوع می شود؛ به این ترتیب است که یبوست مزمن با مصرف تدریجی زردآلو یا با مصرف شش تا هشت عدد ازآن در طول روز در درمان این عارضه مطلوب است.
زرد آلو در اندام گوارشی واکنش قلیایی دارد، اگر پیش از غذا میل شود به هضم و گوارش غذا کمک می کند.
برای درمان سوء هاضمه های عصبی می توان مربای زردآلوی تهیه شده از زردآلوی کاملا رسیده استفاده کرد.
زردآلو سرشار از آهن است
زردآلو سرشار از آهن است و در رفع اختلال کم خونی فوق العاده عمل می کند؛ بدن با مصرف این میوه از مس ضروری و طبیعی آن بهره مند می شود؛ کسانی که به طور مداوم زردآلو می خورند میزان تولید هموگلوبین بدن خود را افزایش می دهند.
می توان برای پایین آوردن تب آب زردآلوی تازه مخلوط شده با گلوکز یا عسل به عنوان بهترین نوشیدنی خنک کننده استفاده کرد؛ این نوشدینی در رفع عطش و دفع سموم بدن تاثیر فراوانی دارد، بینایی را افزایش می دهد و معده، کبد، قلب و اعصاب را نیز تقویت می کند.