رئیس سابق سازمان حج گفت: هنگام مسئولیتم در سازمان حج، تقریباً شبانه روز فعالیت می کردم؛ زیرا همواره به استان ها سرکشی می کردم تا از نزدیک در جریان کار آنها باشم.
وی خاطرنشان کرد: من برای تودیع و معارفه آمادگی کامل داشتم. خیلی برای من مهم بود که بدانم علت تصمیم جنتی برای تغییر رئیس سازمان حج چه چیزی بود؟ و اینکه آیا ضعفی در سازمان مشاهده کرده اند؟ خوب است که آن را توضیح دهند.
موسوی ادامه داد: دوگانگی مدیریتی بین سازمان حج و بعثه وجود دارد که من در زمان مدیریت به بعثه پیشنهاد دادم سازمان حج و زیارت به یک معاونت اجرایی زیر نظر بعثه تغییر یابد که آنها نپذیرفتند؛ امیدوارم این دوگانگی مدیریتی حل شود.
رئیس سابق سازمان حج و زیارت در خصوص فعالیت های صورت گرفته در این سازمان گفت: یکی از مباحث مهم، تبدیل عتبات به یک معاونت بود که در حاشیه فعالیت های سازمان حج قرار داشت؛ مشکلات زیادی در رابطه با عتبات وجود دارد که توجهی به آن نمی شود؛ چون سازمان حج و زیارت تمام فکر و ذکرش عملیات حج بود.
وی ادامه داد: عتبات را به معاونت تبدیل کردیم و دلیلمان این بود که نباید کمتر از حج به آن توجه شود. طلب شرکت های عراقی را نیز در طی یک سال اخیر به صفر رساندیم و قیمت ها نیز در عتبات پایین آمد.
موسوی ادامه داد: سال قبل در ابتدای برگزاری مراسم حج تمتع جنجال رسانه ای ایجاد شد، اما دیدیم که بهترین برنامه برائت از مشرکین، دعای کمیل و قربانی را در تمتع سال قبل داشتیم.
رئیس سابق سازمان حج خاطرنشان کرد: قطع سهمیه های نابجا که از جمله آن 4500 سهمیه ریاست جمهوری و کنسل کردن بیش از 95 درصد از قراردادهای ما به هتل های سعودی، بدون هیچ گونه هزینه بود، در طول یک سال و نیم اخیر صورت گرفت.