کلنگ احداث نخستین بندر خشک مبتنی بر وب با هدف کاربردی کردن فناوری اطلاعات و ارتباطات و دسترسی و نظارت بر کالا به صورت غیرحضوری به زمین زده شد.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، کلنگ احداث نخستین بندر خشک مبتنی بر وب با هدف کاربردی کردن فناوری اطلاعات و ارتباطات و دسترسی و نظارت بر کالا به صورت غیرحضوری به زمین زده شد و به زودی فاز نخست این پروژه به بهره داری می رسد.
مجوز احداث نخستین بندر خشک فناوری اطلاعات اردیبهشت ماه امسال با تصویب هیئت دولت صادر و اقدامات آن در وزارتخانه های صنعت معدن و تجارت و امور اقتصادی و دارایی انجام شده است.
در این راستا گروه تعاونی پیشگامان کویر یزد احداث این بندر را با بودجه سه هزار میلیارد ریالی و با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، قائم مقام وزیر، رئیس سازمان تامین اجتماعی کشور، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و استاندار یزد کلید زد.
محمدرضا رضایی نژاد مدیرعامل گروه تعاونی پیشگامان در این مراسم با اظهار امیدواری اینکه بهره برداری کامل از اولین بندر خشک مبتنی بر وب در دولت تدبیر و امید به اتمام برسد اظهار داشت: احداث این بندر با هدف ترانزیت ارتباطی کالا و توسعه تجارت الکترونیک برای نخستین بار با سرمایه گذاری بخش غیردولتی در حال انجام است و به زودی فاز نخست آن به بهره داری می رسد.
وی با تاکید براینکه این بندر در هاب منطقه ای کشور و در نقطه سوق الجیشی ترانزیتی ایران قرار گرفته است، افزود: این نقطه دسترسی های ریلی، هوایی و ترانزیتی از محورهای شمال جنوب و همچنین شرق به غرب را داراست و در این پروژه از الگوی ترانزیتی جاده ابریشم الهام گرفته شده است.
رضایی نژاد تصریح کرد: با افتتاح این بندر، تجار و بازرگانان ایرانی نیاز به حضور فیزیکی در بندرهای فعلی کشور را نداشته و تمامی امور مربوط به ترخیص کالاها به صورت غیرحضوری انجام میشود؛ همچنین دسترسی و نظارت بر کالای وارد شده به کشور مبتنی بر وب بوده و تمامی امور مربوط به کمرگ نیز به صورت الکترونیکی و غیرحضوری انجام خواهد شد.