به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، همیشه عدهای از کسانی که موبایلهای هوشمند دارند از خالی شدن باتری موبایلشان گلایهمندند. چرا که کار کردن مداوم با برنامه ها و استفاده طولانی مدت از اینترنت باعث تسریع در خالی شدن باتری میشود که در این صورت یا باید قید کار کردن با برنامه ها را بزنیم و یا با شارژ کردن موبایل در بازههای زمانی کوتاه کنار بیاییم.
حالا به نظر شما چه برنامهها و اپلیکیشنهایی شارژ بیشتری از موبایل میگیرند؟ اگر دوست دارید جواب این سوال را بدانید تا پایان این گزارش با ما همراه باشید.
اولین نکته این است که باید بدانید در برخی موارد اپلیکشنهایی هستند که در صورت کار نکردن با آنها نیز شارژ باتری مصرف میشود.
اما در این مواقع باید چه کنیم؟ آیا یک شارژ و منبع برق مشکل ما را حل میکند؟ یا اینکه باید بگردیم و راه حلی برای این مشکل بیابیم؟
در بالا در مورد برنامه هایی گفتیم که حتی زمانی که مورد استفاده نیستند نیز باتری مصرف میکنند. مثلا GPS های موبایل یکی از این برنامه ها هستند که ده دقیقه کار با نقشه خوان گوگل، شش مگابیت داده را استفاده میکند.
یکی دیگر از این اپلیکیشنها شبکه های اجتماعی و اسکایپ است که شارژ تلفن همراه را میبلعند. کار با این برنامه ها در مدت 15 دقیقه تازه اگر فیلمی در آن دیده نشود چیزی در حدود 5 مگ اطلاعات را رد و بد میکند.
این اپلیکیشنها بعد از صفحه نمایش و امثال آن دومین مصرف کننده باتری ها هستند. همچنین اپلیکیشنهای هواشناسی نیز که مدام در حال به روز کردن خود میباشند نیز جز پرمصرفترینها هستند.
یکی دیگر از باتری خورهای معروف، بازیهای رایگان هستند که به دلیل تبلیغات زیاد اطلاعات زیادی را رد و بدل میکنند که همین موضوع باعث کاهش شارژ باتری میشود.
اما چاره چیست؟ استفاده نکردن؟
یکی از راههای افزایش طول عمر باتری نصب برنامههایی است که میزان مصرف انرژی هر برنامه را به شما نشانمیدهد و شما در این حالت میتوانید بین علاقه به اپلیکیشن مورد نظر و باتری، آزادنه تر انتخاب کنید و ببینید که کدام به صرفهتر است. هرچند بین خودمان بماند که خود این برنامه ها نیز مصرف بالایی دارند و در ازای اطلاعاتی که میدهند، شارژ باتری را کم میکنند.
خوب حالا اگر شما هم جز آن دسته از افرادی هستید که نمیتوانید از خیر اپلیکیشنهایتان بگذرید این 3 روش ساده را نیز امتحان کنید:
از استفاده از برنامه هایی که تبلیغات زیادی دارند پرهیز کنید.
نیاز نیست که همیشه با موبایل، ایمیل و اکانت های خود را چک کنید گاهی نیز به گذشته برگردید و از کامپیوترهای شخصی کمک بگیرید.
GPS ها را تا حد ممکن خاموش کنید و در مواقع نیاز روشن نمایید. این کار علاوه بر باتری امنیت شما را نیز تضمین میکند.