به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، سید جعفر تشکری هاشمی افزود: فیلم در بین عموم مردم از ضریب نفوذ زیاد و ظرفیت بالایی برخوردار است و در این میان کودکان و نوجوانان از طریق شبکه های تلویزیونی، شبکه خانگی و سینما تحت تاثیر این هنر مدرن قرار می گیرند.
وی با اشاره به این که فیلم ذهن و فکر کودکان را درگیر می کند و نکاتی که در قالب انواع تصویر به ویژه تصاویر پویانمآیی به کودکان منتقل می شود سال های سال به یاد کودکان می ماند، اظهار کرد: به همین وسیله سعی کرده ایم تا آموزه های ترافیکی را از دریچه هنر سینما برای کودکان و نوجوانان به نمایش بگذاریم.
تشکری هاشمی با بیان این که متاسفانه کودکان بسیاری در کشورمان قربانی تصادفات رانندگی می شوند، تصریح کرد: هر چند دلیل اصلی بسیاری از تصادفات کودکان چه به عنوان سرنشین و چه به عنوان عابر پیاده، بی احتیاطی رانندگان است اما آموزش کودکان به منظور حضور ایمن در آمد و شدهای شهری می تواند در افزایش ایمنی این عزیزان موثر باشد.
معاون شهردار تهران در پایان با تاکید بر این که سینماگران رسالتی عظیم بر عهده دارند، خاطرنشان کرد: بخشی از این رسالت می تواند کمک به تامین ایمنی و حفظ جان کودکان در اتفاقات ترافیکی از طریق تولید فیلم هایی باشد که به صورت مستقیم یا غیر مستقیم در این مهم موثرند. گفتنی است فیلم «شهر امید و آرزو» از آخرین تولیدات معاونت آموزش سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران که در قالب فیلمی آموزشی، بخشی از نکات ترافیکی و موضوعات حمل و نقلی را به کودکان آموزش میدهد، در «بیست و هفتمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان» که از پانزدهم تا نوزدهم مهرماه جاری در اصفهان برگزار می شود، به نمایش در می آید.