به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، حضور رییس جمهور در مجلس شورای اسلامی در دفاع از وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان اگرچه حاشیه های مختلفی داشت، اما بخش هایی از اظهارات تلخ آقای روحانی درباره نزدیک به نیمی از مردم ایران، منجر به واکنش های متعددی در افکار عمومی شده است.
در حالیکه رئیس جمهور پس از انتخابات اعلام کرد من رئیس جمهور همه مردم ایران هستم و تلاش کرد تا فضای چند قطبی اجتماعی در کشور را به نوعی پوشش دهد، متاسفانه روز گذشته در بخشی از اظهارات خود در مجلس در سخنانی که بیشتر شبیه یک خطابه انتخاباتی بود، در تفسیر انتخابات 24 خرداد سخنانی را مطرح کرد که توهین به نزدیک به 50 درصد رای دهندگانی بود که به او رای نداده اند. آقای روحانی در مجلس گفت: «مردم در 24 خرداد به افراط و تفریط، به خشونت، خودرأیی، تکرأیی، عدم مشورت، عدم تدبیر، رأی نه دادند و به اعتدال، تدبیر، عقلانیت، رأی آری دادند.»
این اظهارات عجیب در حالی برای چندمین بار از سوی آقای روحانی طی ماه های گذشته تکرار شده است که ایشان تنها به واسطه کمتر از 300 هزار رای در سراسر کشور (هفت دهم درصد آرای شرکت کنندگان در انتخابات) موفق به کسب پیروزی در انتخابات گردید و با این اوصاف 49.3% از مردم که نزدیک به نیمی از شرکت کنندگان در انتخابات را شکل می دهند، به آقای روحانی رای ندادند.
با این اوصاف معنای سخن رییس جمهور این است که نزدیک به نیمی از مردم کشور به دنبال افراط، تفریط، خشونت، خودرایی، تک رایی، عدم مشورت و عدم تدبیر بوده اند! و تنها کسانی که به وی رای داده اند معتدل و دارای صفات عالیه هستند!
به نظر می رسد مشورت های غلط اطرافیان رییس جمهور و تحلیل های نادرست شخص آقای روحانی منجر شده تا وی با طرح چندباره چنین دیدگاه غلطی طی چند ماه گذشته، عملا انتخاب نیمی از مردم کشور را زیر سوال ببرد و با اهانت به آنها، تنها به تکریم هواداران خود بپردازد.
از طرف دیگر این اظهارات رییس جمهور در حالی مطرح می شود که بر خلاف روسای جمهور پیشین (احمدی نژاد و خاتمی) که حتی با احتساب واجدین شرایطی که در انتخابات شرکت نکردند نیز رای اکثریت مردم ایران را از آن خود کرده بودند، رییس جمهور فعلی فاقد این ویژگی است و با احتساب همه واجدان شرایط انتخابات 24 خرداد (چه آنهایی که رای دادند و چه آنهایی که رای ندادند) کمتر از 40% آرای کل واجدان شرایط را کسب کرده است.
مشخص نیست این روزها که نزدیک به نیمی از مردم شرکت کننده در انتخابات به هر دلیلی به فردی جز رییس جمهور فعلی رای داده اند، به چه مجوری افراطی، تفریطی، خشونت طلب، خود رای و ... نامیده می شوند؟ آیا توصیف مخالفان با این برچسب ها مصداق اعتدال است؟ آیا این اظهارات به وحدت ملی و یکپارچگی ملت کمک می کند؟ آیا این اظهارات منجر به کم شدن فاصله میان مردم و مسئولان می شود یا بالعکس با حداقل تفکر می توان فهمید این اظهارات جز افراطی گری و دامن زدن به تشنج در افکار عمومی سود دیگری نخواهد داشت؟
شاید عذرخواهی و تصحیح این سخنان کوچکترین اقدام رئیس جمهور برای جبران دلخوری آنهایی باشد که به هر دلیلی به ایشان رای نداده اند.
منبع: رجانیوز