به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان؛ «خوابگاه»، واژه ی مرکبی است که معنای «مکانی برای آرامش» را در ذهن متبادر می سازد اما معمولا تعریف دانشجویان از این واژه اندکی متفاوت تر است...
بر کسی پوشیده نیست که تا حد زیادی خوب و بد رفتار انسان از وضعیت محل زندگی وی تأثیر می پذیرد.
وقتی وضعیت خوابگاهی طبع شاعری دانشجویان را بر می انگیزد!
یکی از دانشجویان رشته آمار خوابگاه دخترانه حضرت سمیه (س) دانشگاه دولتی گنبد کاووس در پاسخ به این سوال که دانشجویان در خوابگاه بیشتر به درس خواندن می پردازند یا تفریح، گفت: از لحاظ دانشجوی آماری چند نوع احتمال وجود دارد، شاید بتوان میانگین گرفت اما در هر حال نتیجه اش مساوی است با «بطالت»!
دانشجوی رشته زیست شناسی، گفت: همگان می دانند که آب مایه حیات است اما به تازگی در این خوابگاه کشف شده که «خواب» مایه حیات است!
دانشجوی رشته حسابداری نیز اینچنین پاسخ داد: طراز نامه علم در ایام امتحانات در این خوابگاه مثبت است اما در غیر آن همیشه مساوی است با منفی بی نهایت!
یکی از دانشجویان رشته ریاضی در رابطه با نوع تفریحات معمول در این خوابگاه، بیان داشت: تنها تفریح در این خوابگاه دیدن فیلم است که آن هم برای کسانی که لپ تاپ دارند میسر است مابقی افراد نیز باز هم ترجیح می دهند بخوابند!
وی در همین رابطه افزود: آنان که آب دارند شناگر خوبی هستند آنان که آب ندارند دست کم خواب دارند!
این دانشجو در رابطه با اینکه میزان فراغت دانشجویان در خوابگاه چه ساعت هایی از روز و به چه میزان است، بیان داشت: هر زمانی که دانشجویان از خواب فارغ شدند زمان فراغت آن هاست که معمولا کمتر می توان آنان را بیدار یافت!!
وی همچنین در رابطه با سالن ورزشی مناسب گفت: تنها چیزی که از ورزش داریم «حس» آن است! که آن هم با وجود نبودن امکانات ورزشی فروکش می کند!
دانشجویی دیگر با اشاره به تأثیرات فضای زندگی بر روحیه افراد، خاطرنشان کرد: من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید! دست کم، هفته ای یکبار ما را به اردو برید و دلمان شاد کنید!
وی همچنین یکی دیگر از نیازمندی های دانشجویان در خوابگاه را سالن مطالعه عنوان کرد و افزود: با توجه به جمعیت دانشجویان سالن مطالعه کوچک است تا حدی که مدام شاهد دعوا بر سر صندلی هستیم و معلوم نیست این سالن، میدان علم است یا جنگ!
یکی از دانشجویان با بیان اینکه این خوابگاه در گذشته بیمارستان بوده است گفت: بعد از گذشت 30 سال از تغییر این مکان از بیمارستان به خوابگاه، تنها فرقی که احساس می شود فقط نبودن پزشک است و چیزی از بیمارستان بودن آن کم نشده!
وی از دسترسی دانشجویان به امکانات ضروری مانند تغذیه نیز اینچنین گفت: بوفه ای داریم فکستنی مملو از خوراکی های رنگارنگ اما صد افسوس که جیبمان پر از خالی است!
این دانشجو در پاسخ به این سوال که اغلب پول آن ها صرف خرید چه چیزهایی می شود، خاطرنشان کرد: هر از گاهی پول به دستمان می رسد اما حیف که برای رزرو غذاست!
دانشجویی دیگر در همین رابطه گفت: مخارج که زیاد است اما بیشتر صرف خرید شارژ موبایل می گردد. وی در رابطه با نمازخانه این خوابگاه گفت: نمازخانه خوابگاه بزرگ و مناسب است فقط در فصل سرما خیلی خوب گرم نمی شود.
رژه یگان ویژه جوجه تیغی، مار، سگ، موش و گربه در خوابگاه پسرانه!
دانشجویان خوابگاه برادران دانشگاه دولتی گنبد کاووس نیز دغدغه های خوابگاهی خود را با «خبرگزاری دانشجو» در میان گذاشتند و از خوب و بد وضعیت زندگی خود گفتند.
یکی از دانشجویان رشته سازه های چوبی خوابگاه برادران دانشگاه گنبد با بیان اینکه بیشتر وقت دانشجویان در خوابگاه صرف تفریح می شود تا درس خواندن، گفت: از تفریحات دانشجویان این خوابگاه می توان به خوابیدن، سیگار کشیدن، بازیهای رایانه ای، پاسور بازی، استفاده از فضای مجازی مانند نیمباز، ویچت، فیسبوک و واتس آپ نام برد.
وی افزود: اوقات فراغت دانشجویان در خوابگاه معمولا از ساعت 20 الی 3 نیمه شب است به استثنای پنج شنبه و جمعه که از ساعت 17 عصر شروع می شود.
یکی از دانشجویان رشته تربیت بدنی این خوابگاه تأثیر فضای خوابگاهی بر روحیه دانشجویان را زیاد ارزیابی کرد و گفت: در فضای این خوابگاه محیطی برای تفریح و ورزش به صورت محدود و نامناسب وجود دارد.
دانشجوی رشته حسابداری به سالن مطالعه اشاره کرد و ادامه داد: فضای مطالعه در این خوابگاه محدود و کوچک است، تقریبا به ازای هر 6 نفر تنها یک صندلی وجود دارد.
این دانشجو در رابطه با میزان دسترسی دانشجویان به امکانات ضروری نیز بیان داشت: خوابگاه فاقد امکانات پزشکی است و از نظر تغذیه ، امسال هیج بوفه ای در درون خوابگاه وجود ندارد و دانشجویان مجبورند از جاده پر تردد (محل گذر ماشنهای سبک و سنگین ) مقابل خوابگاه به آن سمت خوابگاه رفته و خرید خود را انجام دهند.
وی ادامه داد: دانشجو باید به روز باشد اما به مدت 2 هفته اینترنت کامل قطع بود و اکنون نیز حدود 2 ماه است که چیزی دانلود نمی شود.
یک دانشجوی دیگر نیز در رابطه با نمازخانه خوابگاه گفت: نمازخانه از امکانات بسیار کمی بر خوردار است,به علت تداوم بارندگی در این منطقه سقف نمازخانه با کمترین بارندگی چکه میکند و نیز بعلت همجواری با انباری، موش ها در آن رفت و آمد میکنند.
وی در رابطه با مواد غذایی نیز گفت: دانشجویان پول زیادی را صرف خرید غذا در روزهای تعطیل دانشگاه می کنند.
یکی از دانشجویان رشته زیست شناسی این خوابگاه به وضعیت بهداشتی اشاره داشت و گفت: خوابگاه از نظر بهداشتی در وضعیت نامطلوبی به سر می برد، آب آشامیدنی دارای آهک با دز بالا میباشد که این مورد در هنگام جوشاندن آب به راحتی قابل رویت است و سطل زباله راه روها فاقد درب هستند و همه زباله ها توسط جانوران(سگ و گربه)در راه رو پخش میشوند، موکت و فرش نیز چندین سال است که شست و شو نشده است.
وی دیگر ناهنجاری های موجود در خوابگاه را این چنین بیان کرد: سر و صدای ماشین های سنگین که ساختمان خوابگاه را به لرزه در می آورد، جیغ های نصف شبی برخی از دانشجویان و بوی بد سیگار در راه رو ها و نرسین آبگرم به طبقه دوم نیز از دیگر مشکلاتی است که دانشجویان با آن رو به رو هستند.
این دانشجو در رابطه با امنیت خوابگاه نیز گفت: خوابگاه فاقد هرگونه حصار و محدوده معینی میباشد و دانشجویان شاهد رژه رفتن سگ، گربه، مار، جوجه تیغی و حشرات می باشند!
باشد که با این اطلاع رسانی، مسئولین دلسوز دانشگاه به مشکلات دانشجویان در خوابگاه ها توجه بیشتری داشته باشند و برای حل مشکلات آن ها آستین های همت را بالا بزنند.
بچه هاخوشحالي کنيد که مصاحبه مون تاثيرگذاشت:D:D:D