به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، مهناز تسلیمی، کارشناس آموزش سلامت آموزش و پرورش در زمینه مراقبتهای بهداشتی و تغذیهای برای دانشآموزان در روزهای سرد زمستان اظهار داشت: با توجه به اینکه در روزهای سرد حس تشنگی کاهش مییابد و کودکان و نوجوانان مایعات کمی دریافت میکنند، لذا توصیه میشود در این ایام، مصرف مایعات را فراموش نکنند و در کوله پشتی خودشان شیشه آب داشته باشند.
وی ادامه داد: با توجه به کاهش نور آفتاب در روزهای ابری و سرد، توصیه میشود مصرف شیر و لبنیات، آجیلها و دانههای مغزی مثل گردو، کنجد و تخمه گل آفتابگردان به عنوان میان وعده برای دانشآموزان تهیه شود؛ همچنین از خانوادهها میخواهیم که در غذاهایشان از ماهی، سبزیجات و مرکبات استفاده کنند.
* در روزهای سرد، کلاه، شالگردن و دستکش فراموش نشود
تسلیمی افزود: برای تقویت سیستم ایمنی در مقابل بیماریهای فصل به ویژه سرماخوردگی ویروسی، آنفلوانزا و آنژینهای چرکی بر شستن دستها و عدم تماس دستهای نشسته با دهان توصیه میشود و لازم است دانشآموزان از وسایل شخصی دیگران استفاده نکنند و از کلاه، شال گردن و دستکش استفاده شود.
وی اضافه کرد: دانشآموزان در هنگام سرفه و عطسه از دستمال مقابل صورتشان استفاده کنند؛ به دلیل اینکه این بیماریها بسیار مسری هستند و در صورت ابتلا با نظر پزشک در منزل استراحت کنند و در مدرسه حضور نیابند.
این کارشناس آموزش سلامت یادآور شد: در مناطقی که بارش برف آغاز شده است، دانشآموزان از قرار گرفتن در هوای آزاد و محیط برفی برای مدت زیاد خودداری کنند؛ چرا که به دلیل انعکاس اشعه از برف به چشمها باعث سوختگی و آسیب دیدگی چشم میشود و تأکید میشود از خوردن برف نیز خودداری شود.
منبع: فارس