به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، جمعی از اعضای هیات علمی پردیس فنی مهندسی شهید عباسپور در نامهای به رئیس دفتر رئیس جمهور و وزیر نیرو حمایت خود را از الحاق دانشگاه شهید عباسپور به دانشگاه شهید بهشتی اعلام کردند.
متن این نامه به شرح ذیل است:
بنام خدا
جناب آقای دکتر نهاوندیان
رئیس محترم دفتر ریاست جمهوری
با سلام و احترام
پیرو الحاق دانشگاه صنعت آب و برق به دانشگاه شهید بهشتی، متاسفانه در ماههای اخیر برخی مطالب خلاف واقع در رسانهها و بعضا خطاب به ریاست محترم جمهوری در این خصوص منتشر شده که موجب نگرانی و برهم خوردن آرامش فضای آموزشی مجموعه گردیده است. به منظور جلوگیری از این امر و شفافسازی، به پیوست نامه مورخ 14/7/92 اعضاء هیات علمی این پردیس به وزیر محترم نیرو، مبنی بر حمایت از الحاق دانشگاه صنعت آب و برق به دانشگاه شهید بهشتی و تاکید بر استمرار خدمات رسانی به وزارت نیرو جهت استحضار ریاست محترم جمهور تقدیم میگردد. امضا کنندگان نامه مذکور که اکثریت اعضاء هیات علمی این پردیس را تشکیل میدهند (در حال حاضر بیش از شصت نفر)، آمادگی دارند تا دلائل خود مبنی بر ثمرات این الحاق در مقیاس ملی و همچنین برای صنعت آب و برق را در هر نشست کارشناسی ارائه نمایند.
بسمه تعالی
٭ فَبَشِّرْ عِبَادِ الَّذِینَ یسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَیتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولَئِکَ الَّذِینَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُولَئِکَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَابِ ٭(الزمر17و18)
جناب آقای مهندس چیت چیان
وزیر محترم نیرو
با سلام و تحیت؛
در ابتدا سخن، ما اعضای هیات علمی پردیس فنی مهندسی شهید عباسپور، رای اعتماد قاطع نمایندگان ملت به جنابعالی بهعنوان وزیر نیرو در دولت تدبیر و امید را به فال نیک گرفته و ضمن تبریک، توفیق آن مقام محترم را در این مسئولیت خطیر از خداوند متعال خواهانیم.
چنانکه استحضار دارید در هفتههای اخیر مطالب و اظهار نظرهای مختلفی در خصوص وضعیت پردیس شهید عباسپور در رسانهها و جراید منعکس شده است. برخی از این مطالب، که بدون امضاء و به طور غیر واقعی به " قاطبه اعضاء هیات علمی دانشگاه صنعت آب و برق" منتسب گردیده اولاً بیانگر نظرات اکثریت اعضاء هیات علمی نبوده و در ثانی با واقعیت تطابق ندارد. در پاسخ به این مطالب غیر واقع، امضاء کنندگان نامه حاضر بهجای هیاهو در رسانهها، بر طرح نظرات خود در فضای آرام و متناسب با محیط دانشگاه نظیر جلسات هیات علمی و پیشنهاد انجام مطالعات کارشناسی مبتنی بر مصالح ملی، به مسئولین تاکید نمودهاند.
در این راستا و در شرایط فعلی، توجه جنابعالی را به نکات ذیل جلب می نمائیم:
الف- با توجه به اعتقاد جنابعالی به اهمیت مطالعات کارشناسی در تصمیمگیریها، تصدیق میفرمایید که لازم است نظر اعضای هیات علمی بهعنوان جمعی از افراد خبره و آشنا با قابلیتها و نقائص پردیس شهید عباسپور و همچنین تاثیرگذار بر تعیین مسیر آینده آن، مدنظر قرار گیرد.
ب- پیشینه گرانقدر و دستآوردهای دانشگاه صنعت آب و برق (شهید عباسپور) مایه مباهات و افتخار اعضاء هیات علمی و وزارت نیرو میباشد. اما این دانشگاه در مسیر رشد و تکوین خود همواره با موانع و چالشهائی بشرح زیر روبرو بوده است.
• محدودیتهای قانونی دانشگاههای وابسته به دستگاههای اجرایی در کشور و در نتیجه عدم ثبات جایگاه دانشگاه در پیکره آموزش عالی
• عدم دسترسی به منابع مطمئن مالی ناشی از دوگانگی نظامهای مالی- اداری وزارتخانههای نیرو و علوم و محدودیت قانونی اعطاء کمک به دانشگاه توسط وزارت نیرو
• نگاه متفاوت وزارت علوم به دانشگاه شهید عباسپور نظیر عدم صدور مجوز گسترش دورهها در مقاطع و گرایش های مختلف و عدم تخصیص منابع مالی معمول در سایر دانشگاهها
• برخورد تبعیض آمیز در واگذاری امکانات و پروژه های تحقیقاتی به این دانشگاه در مقایسه با سایر دانشگاهها و همچنین در تعامل با فارغ التحصیلان این دانشگاه در سطح کشوری
و حتی در وزارت نیرو
در مواجهه با مشکلات فوق این دانشگاه از سالیان گذشته جهت خروج از موانع و چالشهای فوق الذکر همواره گزینه های ممکن را بررسی کارشناسانه نموده است. جزئیات این امر را میتوان از روسای ادوار مختلف دانشگاه جویا شد تا علیرغم دلبستگیهای غیر قابل انکار ایشان به وزارت نیرو، به علل موافقت قاطبه ایشان با روند کنونی پی برد. امضاءکنندگان این نامه نیز که از نزدیک شاهد سیر تغییرات بودهاند از میان گزینههای مختلف پیشنهاد شده در سالهای گذشته، بنابر مصالح ملی و ایجاد توانمندی هر چه بیشتر برای این مجموعه، تشکیل پردیس فنی مهندسی شهید عباسپور در چارچوب دانشگاه شهید بهشتی را برگزیده و از آن پشتیبانی میکنند. زیرا در این پردیس بستر قانونی و ساز و کارهای ساختاری لازم برای پاسخگویی به نیازهای وزارت نیرو و شرکتهای تابعه پیشبینی شده است که از مهمترین دلائل انتخاب این گزینه به شمار میرود.
ج- با توجه به رشتههای تخصصی و سوابق اعضای هیات علمی پردیس شهید عباسپور، علایق آموزشی-پژوهشی ایشان با صنعت آب و برق عجین و تثبیت شده است. همچنانکه تجربه دو سال گذشته پس از پیوستن به وزارت علوم نشان داده است که تغییر جایگاه مجموعه خللی در همکاری با وزارت نیرو ایجاد نمینماید، بدیهی است ادامه فعالیت اعضاء هیات علمی در قالب پردیس، به علت همافزایی و استفاده از ظرفیتها و ساز و کارهای گستردهتر دانشگاه شهید بهشتی و همچنین قابلیتهای سایر بخشهای آن دانشگاه، موجب ارتقاء کمی و کیفی خدمترسانی به صنعت آب و برق نیز خواهد شد. این امر بیش از پیش افتخار همکاری اعضاء هیات علمی با وزارت نیرو و شرکتهای تابعه را به همراه خواهد داشت.
در پایان، از جنابعالی به عنوان وزیر نیرو تقاضا داریم که با تکیه بر رویکرد کارشناسانه، پردیس فنی مهندسی شهید عباسپور را همچنان مورد حمایت قرار داده تا افتخار خدمت رسانی و رفع نیازهای علمی-تخصصی بخشهای مختلف صنعت آب و برق بیش از پیش نصیب این جمع گردد. من الله التوفیق