به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، حبیب اله دهمرده استاندار سابق لرستان که خود به عنوان یکی از چهره های دانشگاهی شناخته شده در سطح کشور مطرح بود به منظور افزایش سهمیه ناچیز لرستان از پذیرش دانشجو در دانشگاههای دولتی اقدام به اخذ مجوز دانشکده علوم و معارف قرآنی خرم آباد در سال 89 کرد و به همین منظور هشت هکتار زمین در پردیس دانشگاهی کمالوند به این دانشکده اختصاص یافت.
بر اساس توافق صورت گرفته بین دانشگاه علوم و معارف قرآنی کشور و استانداری لرستان مقرر شده بود که استانداری ظرف مدت سه سال، اعتبار مورد نیاز جهت احداث ساختمان این دانشکده را تامین کند؛ اما امروز پس از گذشت سه سال از کلنگ زنی زمین احداث این ساختمان، حتی کوچکترین اقدام عمرانی در زمین مذکور صورت نگرفته است.
اگر چه در دوران استاندار سابق لرستان، اعتباری برای احداث ساختمان دانشکده علوم قرآنی خرم آباد که جزو مصوبات سفرهای استانی دولت اصولگرا نیز بود اختصاص نیافت؛ اما اخیرا و در دولت تدبیر و امید، 800 میلیون تومان اعتبار از مجموع دو میلیارد تومان اعتباری که استانداری در سال 89 متعهد به پرداخت آن شده بود با نامه رسمی مدیر کل راه و شهرسازی لرستان به مسئولان این دانشکده ابلاغ شد اما پس از پیگیری های لازم، تخصیص این اعتبار در شرایطی که دانشکده علوم قرآنی در معرض انحلال قرار دارد و تزریق آن می توانست مسئولان دانشگاه علوم و معارف قرآنی کشور را از تصمیم خود منصرف کند از جانب استانداری تکذیب شد.
شاید اگر مسئولان ارشد استان لرستان در دولت تدبیر و امید با دغدغه بیشتری نسبت به فعالیت دانشکده علوم قرآنی خرم آباد در شرایطی که استان لرستان از لحاظ برخورداری از زیرساخت های فرهنگی در فقر شدید بسر می برد نگاه می کردند امروز تامین اعتبار احداث ساختمان این دانشکده با احساس مسئولیت بیشتری پیگیری می شد.
در هر حال سوالی که مسئولان امر باید نسبت به آن پاسخگو باشند این است که چه پروژه یا برنامه ای مهمتر از احداث ساختمان دانشکده علوم و معارف قرآنی خرم آباد که در معرض انحلال قرار دارد وجود داشته که حاضر شده اند اعتبار 800 میلیون تومانی تخصیص یافته به این دانشکده را با وجود ابلاغ نامه رسمی، تکذیب و آن را در مسیر دیگری هزینه کنند.
انحلال دانشکده علوم قرآنی در دولت تدبیر و امید مایه ناامیدی است
کارشناس مسئول دانشکده علوم و معارف قرآنی خرم آباد در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، با اشاره به تصمیم دانشگاه معارف و علوم قرآنی کشور برای انحلال دانشکده علوم قرآنی خرم آباد گفت: تصمیم دانشگاه علوم و معارف قرآنی کشور برای انحلال دانشکده علوم و معارف قرآنی خرم آباد جدی است با این حال ضرورت دارد که استانداری لرستان با عمل به تعهدات خود مانع انحلال این دانشکده شود.
عزیزی با تاکید بر اینکه لغو مجوز دانشکده علوم قرآنی خرم آباد در زمان مسئولیت دولتی که با شعار تدبیر و امید اعتماد مردم را جلب کرده است مایه یاس و ناامیدی است، افزود: متاسفانه تلاش های مستمر مسئولان دانشکده علوم قرآنی خرم آباد حتی با حضور در دفتر استاندار و مذاکره مستقیم با ایشان تاکنون موثر واقع نشده است؛ اما با این حال امیدواریم که مسئولان امر با درایت و دلسوزی و مقایسه وضعیت استان لرستان با سایر استان ها با نگاهی مسئولانه تر مانع از لغو مجوز دانشکده علوم قرآنی خرم آباد شوند.
وی با بیان اینکه مردم استان لرستان نیز به مانند سایر مردم کشورمان به دنبال تحقق وعده ها و سیاست های رئیس جمهور هستند تصریح کرد: بدیهی است که در این موقعیت حساس استاندار لرستان به عنوان نماینده و مجری سیاست های دولت در استان می تواند زمینه ساز رشد و تعالی این استان را فراهم کند.
کارشناس مسئول دانشکده علوم و معارف قرآنی خرم آباد گفت: دانشکده علوم قرآنی در شرایطی در سال 89 راه اندازی شد که بنابر چشم انداز پیش بینی شده قرار بود که تا مقطع دکترا در این دانشکده دانشجو پذیرش شود؛ اما متاسفانه به دلیل عدم تحقق تعهدات استانداری لرستان نسبت به تامین اعتبار مورد نیز برای احداث ساختمان این دانشکده امروز شاهد تصمیم متولیان دانشگاه علوم و معارف قرآنی کشور برای لغو مجوز آن هستیم.
عزیزی با بیان اینکه بخشی از دانشجویان دانشکده علوم و معارف قرآنی خرم آباد به دانشکده های علوم قرآنی ملایر و خمین منتقل شده اند، افزود: موانعی که وجود دارد موجب شد که فرصت پذیرش دانشجو در مهرماه سال 92 از این دانشکده گرفته شود.
وی خاطرنشان کرد: وضعیت این دانشکده به گونه ای است که حتی از لحاظ تامین میز و صندلی دانشجویان و اساتید با مشکل مواجه هستیم.
کارشناس مسئول دانشکده علوم و معارف قرآنی خرم آباد گفت: در خواست ما از استاندار لرستان این است که نسبت به تعهدات استاندار سابق لرستان پایبند باشد و برای جلوگیری از انحلال این دانشکده در اسرع وقت اقدام کند چرا که انحلال این دانشکده در شرایطی که گفتمال تدبیر و امید بر کشور حاکم شده است به هیچ وجه به مصلحت نیست و ثمره ای جزو یاس و ناامیدی برای مردم
استان دربر ندارد.
عزیزی بیان داشت: دانشکده علوم قرآنی یک زیرساخت فرهنگی است با این حال یکی از عمده ترین دلایلی که موجب شده سرمایه گذاری ها در استان جواب ندهد غفلت از توسعه زیرساخت های فرهنگی و توسعه انسانی است.
وی گفت: از استاندار لرستان انتظار داریم که برای حمایت از یک حرکت زیربنایی و فرهنگی و در جهت تحقق سیاست های دولت تدبیر و امید 800 میلیون اعتبار اختصاص یافته به دانشکده علوم قرآنی خرم آباد را که هنوز نمی دانیم به چه منظور در تخصیص آن مانع ایجاد شده است را به این دانشکده اختصاص دهد تا بتوانیم مسئولان دانشگاه علوم و معارف قرآنی کشور را از تصمیم خود برای لغو مجوز این دانشکده منصرف کنیم.