عباس کلانتر در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در خصوص مشکلات یک معلول برای حضور در جامعه علمی و دانشگاه بیان داشت: من به عنوان یک دانشجوی ارشد روانشناسی بالینی و فردی که روزگاری در سلامتی کامل به جبهه رفتم و امروز توفیق جانبازی در راه حق را به دست آورده ام، برای دانشجوی نسل سوم انقلاب الگو هستم.
وی افزود: گرچه این الگو بودن شرایطی را به وجود میآورد که گاهی از رفتارهای دیگران دلسرد میشوم؛ اما نا امید نمیشوم، زیرا انگیزه اصلی من برای ورود به دانشگاه رضایت خدا و قرار گرفتن در کنار جوانان این نسل و ارتباط گیری با آنان بوده است و هرگز چشم داشتی برای مسیر در نظر گرفته خود ندارم.
این دانشجوی ارشد دانشگاه آزاد تربت جام تصریح کرد: برای یک جانباز و معلول بالای 70 درصد همه چیز دشوار است .نیاز به توالت فرنگی، مسیر ویلچر رو در تمام مکانهایی که یک انسان و یک دانشجو و یک فرد ممکن است در دانشگاه به آنجا سر بزند و همچنین وجود همین امکانات در فضای خوابگاهی لازم است که متاسفانه در تمام موارد گفته شده مشکلات وجود دارد و امکانات خیر.
کلانتر بیان داشت: شاید بسیاری مانند من هستند که علاقه دارند به فرمان امام خود عمل و در خط مقدم جنگ نرم به تربیت دانشجوی ارزشی بپردازند؛ اما این موانع و رها کردن ما در میان این مشکلات باعث دلسردی است.
وی با بیان اینکه هزینه نبود خوابگاه مناسب و رفت و آمد بر دوش دانشجویان معلول سنگینی میکند؛ گفت: برای معلول قطع نخاعی چون من در تربت جام تنها یک خوابگاه مناسب پیدا شد و آن هم اتاقی که در یک هتل کرایه کردم و شبی 60 هزار تومان برای این اتاق هزینه میکنم؛ این در کنار هزینه کتاب و بقیه هزینه ها کمی سنگین است.
این دانشجوی دانشگاه آزاد تربت جام بیان داشت: ما جانبازان راویان دفاع مقدسیم، رهبر معظم انقلاب به جهاد علمی در این زمان سفارش کردهاند چگونه به این ندای نورانی لبیک نگوییم؟
کلانتر در پایان گفت: باید برای حضور ما در سطوح مختلف علمی جهت علم آموزی و پیشرفت در این خصوص امکانات فراهم شود، تا هم به فرموده رهبر انقلاب عمل کرده و هم فضای دانشگاه را تحت تاثیر معنویات جنگ قرار دهیم.