به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، در پی دادوستدهای سهامداران در تالار بورس اوراق بهادار تهران، شاخص کل با افزایش پنج واحدی در عدد 83 هزار و 170 واحد قرار گرفت. شاخص صنعت نیز مقدار دو واحد رشد یافت و به 69 هزار و 882 واحد رسید. بازار اول نیز همچون روز گذشته افت داشت و با کاهش 37 واحدی عدد 62 هزار و 283 واحد را به ثبت رساند، اما بازار دوم 232 واحد افزایش نشان داد و عدد 157 هزار و 275 واحد را از آن خود کرد.
بیشترین تاثیر در شاخص امروز را نمادهای مخابرات ایران، صنایع پتروشیمی خلیجفارس، شرکت ارتباطات سیار ایران، معدنی و صنعتی چادرملو، فولاد خوزستان و ملی صنایع مس ایران بر عهده داشتند و نمادهای فروسیلیس ایران، تولی پرس، قند هگمتان، مهندسی نصیرماشین، تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی، فرآوردههای غذایی و قند پیرانشهر و آهنگری تراکتورسازی ایران با بیشترین افزایش قیمت همراه شدند.
در سمت دیگر بازار نمادهای قرمز قرار داشتند. بر این اساس بیشترین کاهش قیمت با بی اقبالی به نمادهای فرآوردههای نسوز آذر، فولاد امیرکبیر کاشان، صنایع ریختهگری ایران، جام دارو، بینالمللی توسعه ساختمان، سایپا آذین و صنایع شیمیایی قارس رسید و نمادهای نیروترانس، حفاری شمال، بینالمللی ساختمان، سرمایهگذاری ساختمان ایران، فرآوردههای نسوز آذر، رینگسازی مشهد و افست با سنگینترین صفهای فروش مواجه شدند.
ظاهراً حقوقیها و تصمیمهای آنان و حمایتهای سیاسی و پشت پرده نیز نتوانسته است معاملهگران را قانع کند که باید حداقل برای چند روز متوالی هم که شده بازار را کنترل و متعادل کنند. جالب آنکه بیشتر از حقوقیها این حقیقیها هستند که معاملات را در دست گرفتهاند و بورس را به هر کجا که دلشان بخواهد میکشانند.
از سویی دیگر آخرین آمار معاملات بورس تهران نشان میدهد 80 درصد ارزش معاملات بورس متعلق به اشخاص حقیقی و 20 درصد متعلق به حقوقیها بوده است.
به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، روز گذشته نیز شاخص بورس 441 واحد کاهش داشته و تا ارتفاع 83 هزار و 165 عقبگرد کرده بود.