به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی زنجان جمعه 16 اسفند میزبان نخستین جشنواره طبخ غذاهای دانشجویی با حضور تیم 26 تیم است.
در این جشنواره که با هدف معرفی غذاهای استان های مختلف و تنوع غذای دانشجویی برگزار می شود 230 نفر در قالب 26 تیم حضور یافته اند.
لازم به ذکر است، دانشجویان از استان های آذربایجان غربی، قزوین، گیلان، کردستان، آذربایجان شرقی، اردبیل، همدان و استان زنجان در این جشنواره اقدام به پخت غذاهای سنتی خواهند کرد.
دانشجویان حاضر در جشنواره طبخ غذاهای دانشجویی با لباس های محلی مربوط به استان خود در جشنواره حاضر خواهند شد.