ابراهیم نکو، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو«، در تشریح بند 4 سیاستهای کلی اقتصاد مقاوتی ابلاغ شده توسط مقام معظم رهبری مبنی بر استفاده از ظرفیت اجرای هدفمندسازی یارانهها در جهت افزایش تولید، اشتغال و بهرهوری گفت: بر اساس قانون هدفمندی یارانهها، قسمتی از درآمدهای حاصل از اینکار باید به سمت تولید هدایت شود، تا موجبات توسعه و رشد این بخش را فراهم آورد.
وی افزود: در بحث این قانون، ما نباید ثروتسوزی داشته باشیم، به این معنی که درآمدهای حاصله را بیرون بریزیم و دوبار هزینه به جامعه وارد کنیم.
نکو ادامه داد: به دنبال اجرای قانون هدفمندی یارانهها، قیمتها بالا رفت و یکبار ضربه به مردم وارد شد و از سوی دیگر درآمدهای حاصل از این طرح را در جایی هزینه کردند که هیچ سودی در بر نداشت.
وی تاکید کرد: برابر با هدف هدفمندی، یارانهها باید به سمت و سویی حرکت کنند که بتوانند چرخهای اقتصاد را به حرکت درآورده و به جلو پیش ببرند که لازمه اینکار این است که تولید و صنعت مورد حمایت قرار گیرند.
این نماینده مجلس در ادامه اظهار داشت: باستی آن چیزی که بر اساس این قانون سهم تولید است به درستی تخصیص دهیم تا هم به دنبال این تقسی درآمدها شاهد یک عدالت اقتصادی باشیم و هم از سوی دیگر با تشویق و حمایت از تولیدکننده، به سمت پیشرفت و رشد اقتصادی حرکت نماییم.
وی افزود: به دنبال افزایش تولیدات، صادرات تقویت شده و نرخ تورم، بیکاری کاهش پیدا میکند و در نهایت میتواند منجر به تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی در راستای تشویق تولید برای ارتقای رشد و پیشرفت اقتصادی شود.
نکو در پایان خاطرنشان کرد: من فکر میکنم امروزه نباید تولید را مغفول گذاشته و مورد بیمهری قرار دهیم چرا که یکی از مولفهها و شاخصهایی که میتواند اقتصاد مقاومتی را محقق کند، حمایت درست از تولید با تخصیص درست درآمدهای حاصل از طرح هدفمندی یارانههاست.