رحماندوست، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: درمورد حمایت از آمران به معروف بیشترین وظیفه را متوجه مجلس می دانم و مجلس باید در حمایت از این افراد پیش قدم شود.
وی افزود: مجلس باید درخصوص تصویب قانون جدید برای حمایت از آمران به معروف دقت بیشتری داشته باشد و این اتفاقات و حوادث به این دلیل رخ می دهد که قانونی در این زمینه در کشور وجود ندارد.
رحماندوست با اشاره به اقدامات سایر ارگان ها و دستگاه ها گفت: بعد از اینکه مجلس وظیفه خود را به درستی در زمینه قانون گذاری و حمایت از آمران به معروف انجام داد، سایر ارگان ها مانند نیروی انتظامی و همچنین قوه قضاییه نیز باید به وظایف خود در اجرای قوانین عمل کنند.
وی با اشاره به قانونی که باید در آینده تصویب شود اظهار داشت: در زمینه امر به معروف و نهی از منکر نباید وظیفه را به یک گروه خاص و ویژه مختصر کرد، بلکه تمام مردم در این زمینه مسئول هستند و اگر فردی در حین انجام امر به معروف دچار آسیب شد، تمام مردم باید از آن فرد حمایت کنند و این قانونی است که باید در کشورهای اسلامی وجود داشته باشد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: درصورتی که شرایط و وضعیت کشور به گونه ای بود که حمایت اجتماعی و مردمی از آمران به معروف صورت نگرفت، در آن صورت وظیفه نیروی انتظامی است که به این مسائل رسیدگی کند همچنین NGO ها نیز باید در این زمینه فعال تر باشند.
وی درخصوص به شهادت رسیدن آمر به معروف، اظهار داشت: در جامعه اسلامی نباید چنین اتفاقاتی رخ دهد و همین یک مورد نیز برای نظام جمهوری اسلامی، لکه سیاهی است و نباید این اتفاقات تکرار شود و مجلس و سایر قوا باید اقداماتی انجام بدهند تا از این حوادث جلوگیری شود.
رحماندوست در ادامه تصریح کرد: قانون حمایت از آمران به معروف باید تنبیهی و بازدارنده باشد و از تمام افرادی که امر به معروف و نهی از منکر انجام می دهند حمایت کند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در پایان گفت: سکوت قوه قضاییه در قبال این ماجرا موجب گسترده شده این اتفاقات شده است هرچند که قوه قضاییه مطرح کرده است که به این مسائل رسیدگی می کند و با بیمارستان هایی که از پذیرفتن آمر به معروف خود داری کرده اند، برخوردی صورت می گیرد.