رحمت امینی در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص نامگذاری سال 93 توسط رهبر به نام جهاد فرهنگی گفت: صد درصد با نامگذاری امسال توسط حضرت آقا میتوانیم پیشرفتی در این حوزه داشته باشیم، مثلا من بعنوان یک تئاتریست در جهان روز 7 فروردین را که روز تئاتر می باشد را قدر می نهم و با اینکه آنروز تعطیل است اما افراد هنری به تکاپو می افتند و فعالیت می کنند و پیام میدهند، شرایط و کارهای تئاتر دنیا را معرفی و تشریح می کنند و راه کارهای برتر برای ساخت تئاتر را معرفی می کنند.
وی ادامه داد: وقتی روزی به نام روز هنر انقلاب اسلامی نامیده می شود، با این ویژگی ها و اتفاق نظرهای هنرمندان انقلاب اسلامی؛ ما انتظار داریم که در این روز یک پیام مشخص صادر شود. و هنر انقلاب اسلامی در سال 93 را توضیح دهیم.حوزه هنری جدی ترین مراسم را امسال انجام داده و این گام اول است، در این مراسم از چند هنرمند تقدیر می شود؛ و هنرمندان متوجه می شوند که اگر در مسیر انقلاب قدم بگذارند کارها و زحمتهایشان دیده می شود.در روزی که مراسم برگزار می شود کارنامه ای از کارهای سال قبل گفته می شود و برنامه های سال آینده اعلام می شود. و پیشنهاد می دهیم، همه اینها نکات مثبت این روزهاست .
مدیر تئاتر حوزه هنری گفت: مهمترین امر این است که هر حوزه ای کارهایش نشان دهنده برنامه هایش باشد نه حرف هایش.هنرمندان بیرون از حوزه نگاه به کارهای حوزه هنری می کنند. اگر حوزه هنری از هنرمندان حمایت کند و تولیدات خوب داشته باشد هنرمندان هم میلشان برای تولیدات بیشتر می شود و هر روز صعودی کار می کنند.
وی درباره نظرات شهید آوینی گفت: حرف هر اندیشمند و هنرمندی اگر اندیشمندانه و هنرمندانه باشد، زمان شمول است و زمانهای مختلفی را تحت شعاع خودش قرار می دهد. نظرات شهید آوینی هم قابل تحلیل و بررسی و خواندن است. فلاسفه و اندیشمندان دنیا در یک مقطعی صحبت می کنند، اما اندیشمندی که حرفهایش قابل بحث و صحبت است نشان می دهد که توانسته چالش و جهت فکری ای را بوجود آورد و آوینی این گونه است.
امینی در پایان گفت: با اینکه آوینی برای سال های پیش است، اما سخنانش هنوز قابل بحث و مطالعه می باشد و هیچ زمان از بین نمی رود، بنابراین اندیشه یک فیلسوف، هنرمند و یا نظریه پرداز اگر بر بنیان های عمیق و اصیل هنری و فلسفی بنا نهاده شده باشد. تا تاریخ، تاریخ است قابل بحث و بررسی می باشد.