به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، عضو هیات مدیره اتحادیه سیبزمینیکاران با اشاره به افزایش قیمت تمام شده تولید این محصول به هزار تومان،گفت: مسؤولان و مردم باید سیب زمینی کمتر از این قیمت را فراموش کنند.
حسن محمدی .با بیان اینکه قیمت سیبزمینی در برخی نقاط کشور تا 4 هزار تومان نیز افزایش یافته است، اظهار داشت: ما سال گذشته پیشبینی کرده بودیم که بهای این محصول در روزهای پایانی سال تا چهار هزار تومان افزایش مییابد اما مسؤولان این مساله را انکار کردند.
وی افزود: مسؤولان با ارائه آمار کذایی و با وجودی که میدانستند چنین اتفاقی رخ میدهد عمدا برنامهای برای آن طراحی نکردند.
محمدی با اشاره به اینکه در کشور ما مساله آب از بهداشت نیز ضروریتر است، اضافه کرد: با توجه به اینکه سیب زمینی محصولی آببر است برای توسعه کشت آن احتیاج به برنامهریزی مدون داریم.
وی با بیان اینکه دولت برنامههای جدیدی برای توسعه کشت سیب زمینی دارد، ادامه داد: به نظر بنده واردات دو هزار تن بذر برای تامین نیاز کشور کارساز نیست چراکه احتمال دارد ما همچنان با کمبود این محصول مواجه شویم.
عضو هیات مدیره اتحادیه سیبزمینیکاران کشور تاکید کرد: در حال حاضر غالب سیبزمینی مصرفی مردم سیب کهنه و محصول پارسال است.
وی با بیان اینکه سال گذشته قیمت تمام شده سیبزمینی سر زمین 500 تا 600 تومان بود، افزود: بهای این محصول در انبار با احتساب هزینههای نگهداری آن به 800 تا هزار تومان میرسید.
محمدی ادامه داد: این محصول به قیمت 1500 تومان به دست واسطهها رسیده و آنها این سیبزمینی را به بهای 1800 تا دوهزار تومان به مغازهها میدادند. این درحالی است که قرار بود سیبزمینی در اوایل سال جاری به صورت انبوه و با قیمت مناسب در بازار توزیع شود اما متاسفانه وعدهها عملی نشد.
منبع:وطن امروز