به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، عادل نژادسلیم در نشستی خبری اظهار داشت: زمانی که واگذاری شرکت هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس در برنامه سازمان خصوصیسازی قرار گرفت، احساس بر تدبیر غلبه کرد و موجب شد ما دچار مشکلاتی شویم که صنعت پتروشیمی را با موانع جدی روبهرو کرد.
وی افزود: واگذاری را با خصوصیسازی اشتباه گرفتند و در آن زمان ما در شرکت ملی صنایع پتروشیمی در جهت جلوگیری از متلاشی شدن شرکتهای پتروشیمی تلاش کردیم و موفق شدیم مصوبه هلدینگ را با 24 شرکت بگیریم که بعد از ما تعداد شرکتهای زیرمجموعه هلدینگ به 15 شرکت رسید و هماکنون 7 شرکت تولیدی و 8 شرکت خدماتی در مجموعه هلدینگ خلیج فارس قرار دارند.
مدیرعامل هلدینگ پتروشیمی خلیجفارس با بیان اینکه میانه سال گذشته همچنان تفکر دولتی بر این مجموعه حاکم بود، گفت: به اصلاح ساختار سازمانی و تدوین استراتژی شرکت با درنظر گرفتن تعریف جهانی هلدینگ پرداختیم.
نژادسلیم با اشاره به بدهی 500 میلیون یورویی شرکت بازرگانی پتروشیمی به شرکت پتروشیمی خلیج فارس اظهار داشت: مبایعهنامهای با این شرکت امضا شد تا ظرف دو ماه آینده 51 درصد سهام شرکت پترول به ارزش 2200 میلیارد تومان بابت بدهی PCC به هلدینگ خلیجفارس واگذار شود که بدین صورت 15 شرکت طرح و تولیدی به مجموعه شرکت اضافه میشوند.
وی ادامه داد: تاکنون در بهترین شرایط حدود 72 تا 73 درصد از ظرفیت اسمی نصب شده تولید داشتیم و در سال 92 از مجموع ظرفیت اسمی 22 میلیون تنی هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس 5/15 میلیون تن در عمل به تولید رسید.
منبع: وطن امروز