محمد سلیمانی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، بیان داشت: شروع کار تیم مسابقات هوا و فضا از سال گذشته و با حضور در مسابقات هوا و فضا در دانشگاه امیر کبیر تهران رقم خورد که در میان 100 تیم شرکت کننده، تیم پیام نور مشهد 54 شد.
تلاش صادقانه موجب رسیدن از رتبه 54 به رتبه سوم کشور شده است
وی افزود: دور بعدی حضور ما در مسابقات شاهین شهر اصفهان بود که حدود 56 تیم از کشور حضور داشتند و رقیب ما مثل همیشه نخبگان دانشگاه آزاد کرج بودند که ما توانستیم رتبه سوم کشور را به دست آوریم.
دبیر قطب هوا و فضا شرق کشور با بیان اینکه اکثر تیمهای پیام نور مشهد توان کسب مقام را داشتهاند، بیان داشت: در مسابقات شاهین شهر اصفهان تیمهای دیگر ما مقامهای پنج تا هشت کشور را کسب و جایگاه ما را ارتقا بخشیدند.
سلیمانی با اشاره به مسابقات کن ست یا مسابقات ماهواره دانشجویی گفت: به لطف خدا در این مسابقات حامد جعفری نخبه توانای ما توانست مقام دوم کشوری را کسب و افتخار آفرینی کند.
وی با اشاره به مسابقات اخیر هوا و فضا در دانشگاه امیر کبیر تهران بیان داشت: مسابقات امروز ما با حضور قوی 12 تیم از دانشگاه پیام نور مشهد آعاز و تا این لحظه با وجود اینکه نتایج قطعی اعلام نشده است؛ اما از رکورد زنی خود به دلیل عبور گلایدرمان از تور مطمئن هستیم.
در مسابقات داخلی توانستیم چند رکورد کشوری را ارتقا بخشیم
دبیر کمیته هوا و فضا دانشگاه پیام نور مشهد با بیان اینکه برای اولین بار در کشور دوره آموزش ساخت ماهواره را برگزار کردهایم، گفت: ما در دانشگاه پیام نور مشهد برای اولین بار در کشور به لطف خدا توانستیم دوره کن ست را برگزار کنیم و در مسابقات داخلی خود در شرایطی که امکانات سوله استاندارد مسابقات را نداشتیم چند رکورد کشوری را جابجا و ارتقا دهیم.
سلیمانی ادامه داد: فرآیند ثبت نام برای این دوره از مسابقات را از زمستان آغاز و با تلاشی کاملا یک طرفه از سوی دانشجویان آماده حضوری قوی شده و اکنون احتمال کسب چند رتبه قوی تا اعلام قطعی در مسابقات کشوری را داریم.
دانشگاه پیام نور مشهد ریالی برای نخبگان خود هزینه نکرده است
وی با انتقاد شدید از مسئولان دانشگاه به دلیل توجه نداشتن به تلاش دانشجویان خود گفت: دانشگاه بخصوص امور فرهنگی که ظاهرا طرف مقابل ما در درخواستها و رفع نیازها است با تعلل، از پرداخت مساعده شانه خالی و دانشجویان را سر میدواند.
دبیر کمیته هوا و فضا دانشگاه پیام نور مشهد تصریح کرد: تیم 12 نفره هوا و فضای پیام نور مشهد متشکل از 35 دانشجوی دختر و پسر است. این تیم برای دانشگاهی مقام میآورند که نه تنها سرپرستی برای تیم مشخص نکرده و نفرستاده بلکه ریالی هزینه جهت تهیه بلیط، محل اسکان، و حتی ساخت گلایدر به ما ندادهاند!
سلیمانی با بیان اینکه هزینه ساخت گلایدر برای هر تیم 500 هزار تومان است، افزود: هزینه رفت و آمد هر دانشجو 100 هزار تومان است که این جدا از هزینه 500 هزار تومانی ساخت گلایدر برای هر تیم است.
وی از بدهی دانشگاه به دانشجویان نخبه هوا و فضا در دور قبل خبر داد و بیان داشت: دانشگاه هزینه دور قبل دانشجویان را همینگونه با بی توجهی پرداخت نکرده و نخبه بزرگ این دانشگاه حامد جعفری هنوز رقمی از بدهی دومیلیونی خود را دریافت نکرده است.
محل اسکان ما صندلیهای سالن انتظار راه آهن است
دبیر کمیته هوا و فضا دانشگاه پیام نور مشهد خاطرنشان کرد: ما از دانشگاه چهار میلیون جهت بخشی از هزینههایی که کردهایم، خواستهایم؛ اما میدانیم دانشگاه به هر بهانه این هزینه را پرداخت نخواهد کرد و ما را آنقدر میدواند تا پشیمان شویم.
سلیمانی با بیان اینکه تمام هزینه سفر به تهران شخصی و از سوی خود دانشجویان پرداخت میشود، بیان داشت: ما به دلیل نداشتن هزینه کافی مجبوریم به نحوی سفر خود به تهران را برنامه ریزی کنیم که چند ساعت قبل از شروع مسابقات در تهران و بلیط بازگشت خود را برای اولین قطار بعد از مسابقات هماهنگ کنیم.
وی تصریح کرد: به دلیل اینکه هیچگونه تمهیداتی برای اسکان این تیم از سوی مسئولان دانشگاه دیده نمیشود، ما مجبور هستیم گاهی شش ساعت در سالن انتظار راه آهن تهران استراحت کنیم.
آیا اگر فرزندان خود مسئولان به این سفر میرفتند اینگونه با آنها رفتار میشد
دبیر کمیته هوا و فضا دانشگاه پیام نور مشهد در پاسخ به این سوال که توجیه مسئولان برای این بی توجهی چیست، گفت: برای آنها به هیچ عنوان مهم نیست ما در چه شرایطی هستیم. آیا واقعا اگر فرزندان خود این مسئولان به این سفر برای افتخار آفرینی دانشگاه میرفتند همین گونه آنها را راهی میکردند؟
سلیمانی ادامه داد: زمانی که از مسئولان برای سفر به تهران و تهیه بلیط و دیگر نیازها بودجه میخواهیم میگویند از میان این دوازده تیم بهترینها را گزینش کنید.
وی بیان داشت: مسئولی که تلاش یک دانشجوی نخبه را با یک تیم ورزشی یکی میداند و توقع یار کشی دارد، مشخص است تا چه اندازه برای علم بها میدهد! چطور میشود از میان 12 تیم که هر کدام هزینه نیم میلیونی جهت ساخت گلایدر داشتهاند و وقت و فکر خود را هزینه کردهاند انتخاب کنم؟
رتبه پرتاب گلایدرهای قطب هوا و فضای شرق کشور زیر 10 تیم برتر کشور است
دبیر کمیته قطب هوافضای شرق کشور گفت: اکثر گلایدرهای ما در مسابقات در پرتاب زیر 10 تیم اول قرار گرفته اند و اختلافها بیشتر در طراحی و پاسخ گوییها بوده است که این نشان از قدرت تمام تیمهای ما دارد.
سلیمانی با انتقاد از مسئولان دانشگاه حمایتهای آنان را تنها کلامی خواند و افزود: متاسفانه دانشگاه بعد از دو سال دوندگی تنها یک اتاق به ما داده است؛ در حالی که ما یکی از گلایدرهای مقام آور خود را در منزل ساختهایم و به نوعی منت بر سر دانشگاه داریم که به نام آنها در مسابقات شرکت میکنیم.
وی با اشاره به تلاشهای تیم هوا و فضای قطب شرق کشور گفت: شروع کار ما از سال گذشته و با حمایت دبیر قبلی انجمن بوده است؛ اما اگر بنا باشد ما به تنهایی بدون حمایت مالی و معنوی دانشگاه کار را ادامه و مسئولان فخر این افتخارات را ناعادلانه برای وزارت بفروشند از دانشگاه جدا و شرکتی کار خواهیم کرد.
دانشگاه همراه تیم سرپرست نفرستاده است
این فعال دانشجو ادامه داد: دانشگاه برای تیم 35 نفره خود در این دوره حتی سرپرست نفرستاده است و ما نمی دانیم در صورت بروز مشکل باید چه می کردیم آن هم تیمی متشکل از خانم ها و آقایان.
سلیمانی با اشاره به موفقیتهای سال گذشته این تیم گفت: سال گذشته دانشگاه تنها بنری را که خودمان هزینه آن را پرداخت کرده بودیم نصب کرد و در برنامه تقدیر به دانشجویان هوا و فضای خود تنها جا سویچی هدیه داد.
وی با اشاره به بودجه 120 میلیونی فرهنگی دانشگاه به انتقاد از رفتار ساختار شکنانه دانشگاه پرداخت و گفت: چرا اگر ما در سفر غذایی بخریم دانشگاه از هزینه ساخت گلایدر کم میکند؟ چرا دانشگاه به بهانه های مختلف در روز زن و مرد جشن می گیرد و خرج میکند؛ اما برای نخبگان خود توان خرج کردن ریالی را ندارد؟
دبیر کمیته هوا و فضا دانشگاه پیام نور مشهد تصریح کرد: چرا باید در هنگام بازگشت از مسابقات غریبانه وارد شهر خود شویم و حتی سرپرستی برای مراقبت از دانشجو در کنارش نباشد؟
اولین دوره ساخت ماهواره دانشجویی در کشور را برگزار کردهایم
سلیمانی با بیان اینکه ما اولین دوره ساخت ماهواره دانشجویی در کشور را برگزار کرده ایم، گفت: دوره موشک های آبی، آموزش ساز و کار بالگرد، طراحی و ساخت گلایدر و آموزش و طراحی ساخت ماهواره دانشجویی به صورت تئوری و عملی را در کارنامه خود داریم؛ اما دانشگاه ما را حمایت نمیکند.
وی در پایان با بیان اینکه گلایدر ما از تور مسابقات عبور کرده و داوران قادر به اندازه گیری ارتفاع آن نبودند، بیان داشت: ای کاش مسئولان قدر نخبگان خود را بدانند و این سرمایههای حیاتی که تا این اندازه مورد توجه رهبر هستند را زیر فشار بیتوجهی خود له نکنند.
لازم به ذکر است، این دانشجویان توانستهاند در مسابقات هوا و فضا در دانشگاه امیر کبیر تهران که 11 اردییبهشت ماه در دانشگاه امیر کبیر تهران برگزار شد، علاوه بر کسب مقام، رکورد کشوری در پرتاب را نیز بشکنند.
ميدونستيد وقتي خودشون برا ماموريت ميرن تهران توي بهترين هتل ها اسکان ميگيرن؟ اونم به اسم رديف بودجه فرهنگي خرج ميکنن؟
ميدونستيد وقتي ميخوان يه جلسه ي مهم فکري برگزار کنن (تو خود مشهد!!!!) (هتل!!!!!!!!!!!!!!!!!) ميگيرن؟ اونم هنل پارس
مطمئن باشيد اين هزينه هاي ميليوني که خرج ميشه حتي 5 درصدش واقعا واقعا نميشه به اسم فرهنگي ازش ياد کرد.
ميشه يه چيزي از دانشگاهمون بپرسم؟
ميشه بگين تعريف شما از فرهنگ چيه؟ شايد تعريف ما و شما تو "فرهنگ" فرق ميکنه....