محمد احمدیان در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در گرگان، بیان داشت: دو اتفاق به مرور زمان پس از پایان هشت سال دفاع مقدس روی داده است، اول اینکه نسل جنگ خودش را از نسل امروز جدا کرده و دوم اینکه نسل امروز خود را از نسل جنگ بیگانه تصور می کند؛ در واقع در این شکاف هر دو طرف مقصر هستند.
وی فرهنگ جهاد و شهادت را غنی ترین فرهنگ ها دانست و افزود: باید یک اتفاقی و دستی، این دو نسل را با هم آشتی دهد تا خلأ فرهنگی جامعه به برکت فرهنگ ژرف جهاد پر شود.
این راوی و رزمنده هشت سال دفاع مقدس، با بیان اینکه امروز جوان ما نیاز به هویت دارد، تصریح کرد: در زمان جنگ جوانان ما وقتی هویت پیدا کردند توانستند از دین و ناموس و خاک میهن دفاع کنند؛ در واقع بزرگ ترین معضل در کشور ما این است که باور کردیم خودمان نمی توانیم مملکتمان را اداره کنیم.
احمدیان تأکید کرد: اگر این اتفاق بیفتد که باور کنیم جوانان ما همان جوانانی هستند که در هشت سال دفاع مقدس با دست خالی جلوی دنیا ایستادند در آن صورت تمام فرمایشات مقام معظم رهبری در رابطه با اقتصاد مقاومتی و فرهنگ مقاومتی محقق خواهد شد؛ چرا که پتانسیل و ظرفیت آن در درون ما وجود دارد؛ اما متأسفانه باور آن وجود ندارد.
وی خطاب به مسئولان افزود: مسئولان کشور باید جوانان ما را باور کنند و نسل بجا مانده از فرهنگ مقدس جهاد را با نسل امروز آشتی دهند.
این راوی و رزمنده هشت سال دفاع مقدس، در پایان در رابطه با سینمای دفاع مقدس کشورمان نیز گفت: اهل سینما نیستم؛ ولی برخی کارهای ده نمکی را می پسندم؛ چرا که ذائقه خودم طنز است؛ ولی معتقدم هیچ کاری کامل و بی عیب نیست و امیدوارم هر چه زودتر کارهای سینمایی پخته تر و غنی تر شود و شاهد کارهای زیباتری باشیم.