به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، علی ظهری پیش از ظهر امروز در مراسم اختتامیه هجدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاههای پیام نور کشور با تاکید بر اینکه ترویج فعالیتهای قرآنی فصل الخطاب فعالیتهای فرهنگی در جامعه دینی است، افزود: سرمنشأ هر آنچه که در فعالیتهای فرهنگی جای دارد را میتوان در مفاهیم و آموزههای آیات نورانی کلام وحی یافت.
وی با اشاره به پیشگامی دانشگاه پیام نور در لبیک گویی به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص تحقق فرهنگ قرآنی و همچنین تحقق تربیت 10 میلیون حافظ اظهار امیدواری کرد مسابقات قرآنی دانشگاههای پیام نور بتواند گامی موثر در تحقق منویات رهبری باشد.
ظهری با استناد به آیات قرآنی، خاطرنشان کرد: جامعه قرآنی دور از اضطراب و تنشهای روحی است که امروز دامنگیر بسیاری از جوامع بشری شده است و قاریان و حافظان و فعالان قرآنی بدون شک مروجان کلام وحی هستند و در این آرامش معنوی که در جامعه تسری مییابد، سهیم هستند.
رئیس دانشگاه پیام نور آذربایجان غربی در ادامه با اشاره به روند برگزاری مسابقات اضافه کرد: هجدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاههای پیام نور در سه مرحله شهرستانی، استانی و کشوری در ردههای اساتید، دانشجویان و کارمندان برگزار شد.
وی با اشاره به ثبتنام بیش از 38 هزار نفر در مرحله مقدماتی این دوره از رقابتها افزود: آمار شرکتکنندگان در این دوره نسبت به سال گذشته رشد 46 درصدی داشته است.
این مسئول خاطرنشان کرد: از 13 هزار و 833 نفر از راهیافتگان به مرحله استانی این دوره از رقابتهای قرآنی دانشگاههای پیام نور در نهایت 620 نفر به مرحله کشوری راه یافتند که در این سه روز 550 نفر برای کسب رتبههای برتر باهم رقابت داشتند.