به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، بیژن رنجبر رئیس دانشگاه تربیت مدرس پیرامون شایعات مربوط به اتمام دوره ریاست وی بر دانشگاه تربیت مدرس در سوم خرداد 93 گفت: اینکه دوره ریاست بنده در دانشگاه تربیت مدرس 3 خرداد 93 اتمام میپذیرد، موضوعی است که برخی به اشتباه آن را ذکر میکنند.
وی افزود: حکم ریاست بنده بر دانشگاه تربیت مدرس با نگاهی که این روزها بر آن داشتم طبق مصوبه جلسه شماره 680 روز 28 دی ماه سال 89 شورای عالی انقلاب فرهنگی به مدت 4 سال بوده است بر همین اساس دوره ریاست بنده در تاریخ 28 دی ماه سال 93 اتمام میپذیرد، البته این مسئله به آن معنا نیست که بنده اصراری بر ماندن دارم.
رنجبر گفت: بر همین اساس این نکته مهم است که اگر حکم بنده در تاریخ سوم خرداد 93 اتمام میپذیرفت، قطعا از چند روز قبل، درباره وضعیت کارم به عنوان رئیس دانشگاه تربیت مدرس از وزارت علوم استعلام میکردم.
رنجبر همچنین در جواب به این سوال که انتخاب رئیس جدید بصورت پست الکترونیک در حالیکه شما هنوز رئیس دانشگاه هستید، قانونی است، گفت: از ظهر روز چهارشنبه هفته گذشته (31 اردیبهشت ماه) ایمیل هایی مبنی بر انتخاب رئیس جدید برای اساتید دانشگاه ارسال میشود. درباره اینکه بدین صورت بخواهد رئیس دانشگاه انتخاب شود و از اینکه چنین اقدامی وجاهت قانونی دارد یا خیر، بنده پاسخگو نیستم بلکه درباره این موضوع باید دبیر و سخنگوی شورای عالی انقلاب فرهنگی پاسخ دهند.
رئیس دانشگاه تربیت مدرس تصریح کرد: البته این موضوع مهم را باید بگویم که درباره انتخاب رئیس جدید هیچگونه هماهنگی با من نشده و هیچ مجوزی از بنده به عنوان رئیس فعلی دانشگاه نگرفتهاند.
وی ادامه داد: البته باید به این موضوع هم توجه کنیم که چنین اقداماتی تأثیرات منفی بر روند اداره دانشگاه و همچنین بر روی انگیزه کاری مدیران و دیگر اساتید میگذارد. چنین اقداماتی مناسب فضای آکادمیک دانشگاه نیست. به ویژه که مشاهده میشود افرادی علیه و یا له یکدیگر مطالبی در پستهای الکترونیکی میفرستند که کاملا غیراخلاقی است و عدم هماهنگی با رئیس دانشگاه در این رابطه قطعا به استقلال دانشگاه و حرمت و کرامت رئیس و مدیران فعلی دانشگاه لطمه وارد میکند.
وی ادامه داد: شاید مناسب بود وزارت علوم هرگونه فرایند مدنظر را برای تعیین روسای جدید دانشگاهها در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب میرساند و روسای فعلی فرایند مصوب را اجرا میکردند.
رنجبر پیرامون نحوه انتخاب رئیس دانشگاه نیز گفت: به نظرم وزیر علوم در حال حاضر میتواند از رؤسای ادوار مختلف دانشگاه تربیت مدرس یا معاونان آنها مشورت بگیرد چراکه بیشتر این افراد در بالاترین سطح علمی و اجرایی دانشگاه قرار دارند و وزیر علوم میتواند از این جمع 30 نفره مشورت بگیرد.
وی با تاکید بر اینکه دانشگاه تربیت مدرس جزو 3 دانشگاه برتر کشور است، گفت: این دانشگاه 130 نفر استاد تمام دارد و فردی که میخواهد بعنوان رئیس جدید انتخاب شود حتما باید استاد تمام باشد و حداقل یک دوره رئیس دانشکده یا معاون دانشگاه باشد و از نظر علمی نیز حداقل H-index 10 داشته باشد. از نظر سوابق اجرایی و وفاداری به نظام و ولایت شهره باشد که در این دانشگاه اساتید بسیاری با این خصوصیات وجود دارد.
رئیس دانشگاه تربیت مدرس در پایان با بیان اینکه مسئولان وزارت علوم در رابطه با اتمام حکم ریاست هیچ هماهنگی با من نکردند و شاید اینگونه رفتارها هر مدیری را تحریک به استعفا کند، اظهار داشت: البته ما وظیفه داریم که به دولت برای تحقق اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی براساس منویات و فرامین مقام معظم رهبری صادقانه و خالصانه کمک کنیم. بنده نیز مانند روزهای اول خدمتم، به وظیفه خود عمل میکنم.
منبع: فارس