عادل مقصودینژاد در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» با بیان این مطلب گفت: مبتلایان به ویروس کرونا در عربستان از مردم سعودی بودهاند وخوشبختانه تاکنون گزارشی مبنی بر وجود علائم ویروس کرونا در بین زائران ایرانی ارائه نشده است.
معاون حج عمره مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در ادامه داد: کرونا ویروسی مربوط به کشورهای حاشیه خلیج فارس است و از راه دستگاه تنفسی منتقل میشود و به شکل نارسایی شدید تنفسی گرفتاری در پرده قلب، نارسایی کلیه، اختلالات انعقادی و شوک بروز میکند این بیماری منشأ و داروی مشخصی ندارد که تنها راه کنترل آن پیشگیری است.
وی در ادامه بیان داشت: اگر زائری به سرفههای شدید، آب ریزش بینی، گلودرد و یا تب و عطسه مبتلا شد سریعاً وضعیت خودرا به پزشکان اعلام کند. همچنین اگر در طول سفر با زائران مشکوک تماس داشت نسبت به رفع ابهام و تایید صحت و سلامت خود پزشکان را مطلع سازد.
مقصودینژاد در ادامه اظهار داشت: شست و شوی مرتب دستها، رعایت نکات بهداشت فردی، جلوگیری از روبوسی و دست دادن از جمله نکاتی است که زائران باید در طول سفر آن را رعایت کنند.
معاون حج عمره مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: در راستای افزایش میزان آگاهی حجاج نسبت به کرونا و علائم و همچنین راههای پیشگیری از آن بروشورهایی در صندلی های هواپیمایی زائران تعبیه شده است که میتواند اطلاعات مفیدی را به حجاج ارائه کند.