هیأت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی با صدور دستورالعملی اعلام کرد شرکتهای دانش بنیان بر اساس شرایطی تا سقف 500 میلیون ریال وام قرض الحسنه، از حمایت صندوق برخوردار شوند.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو» هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی با هدف حمایت از شکلگیری و توسعه شرکتهای خدمات تجاریسازی فعالیتهای دانشبنیان، طی دستورالعملی حمایت از این شرکتها را در دستور کار خود قرار داد.
هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در جلسه اخیر خود که با حضور اعضا تشکیل شد، حمایت از شرکتهایی که به منظور ارائه خدمات پشتیبانی و حمایتی برای تجاری سازی فعالیتهای دانش بنیان از مرحله ایده تا ورود به بازار تشکیل شده و صلاحیت آنان به تائید صندوق نوآوری و شکوفایی برسد، به تصویب رساند.
به موجب مصوبه جدید که طرح اولیه آن در جلسه هیأت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی ارائه شده بود، تمامی شرکتهای خدمات تجاری سازی که از فعالیت آنها بیش از یک سال گذشته و حداقل یک قرارداد خدمات تجاری سازی را به اتمام رساندهاند، در قالب این دستورالعمل میتوانند تا سقف 500 میلیون ریال وام قرض الحسنه، از حمایت صندوق برخوردار شوند.
شرکتهای تجاری سازی فعال دانش بنیان به آن دسته از موسسات و شرکتهای خصوصی یا تعاونی اطلاق میشود که به منظور ارائه خدمات پشتیبانی و حمایتی برای تجاری سازی فعالیتهای شرکتهای دانش بنیان از مرحله ایده تا ورود به بازار تشکیل شده و صلاحیت آنها به تایید صندوق رسیده است.
انجام و تدوین مطالعات مدل تجاری، طرح تجاری، مطالعات فنی و اقتصادی در حوزههای دانشبنیان، فناوریهای پیشرفته و نوآوریهای بدیع، ارائه خدمات مشاوره مدیریت، ارزیابی سطح فناوری، ارزشیابی و قیمتگذاری و انتقال فناوری، مشاوره ایجاد و توسعه فناوری، ارائه خدمات مطالعات بازار، ایجاد محیط تبادل دانش فنی و فناوری و فن بازارها و صدور تأییدیه و گواهینامه برای محصولات دانش بنیان از جمله فعالیتهای درنظرگرفته شده برای شرکتهای دانشبنیان است.