به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار اسماعیل احمدی مقدم در مراسم تودیع و معارفه فرمانده جدید دانشگاه علوم انتظامی امین ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات گفت: ماه رمضان که ماه خداست از دو ویژگی مهم برخوردار است یکی آنکه خداوند در این ماه قرآن را نازل کرد، کتابی که برای هدایت بشر نازل شده و راه هدایت از غیرهدایت را تمیز میکند.
وی افزود: ویژگی دوم رمضان، لیله القدر است که همانگونه که در قرآن آمده است، برتر از هزار شب و هزار ماه میباشد.
فرمانده ناجا با اشاره به اینکه ماه رمضان ماه بزرگی است افزود: اگر انسان برای پرواز به سوی حقایق نیاز به دو بال دارد خداوند در این ماه حقایق عالم را تنزل داد تا به دست بشر برسد. بنابراین همگی ما باید از این ضیافت الهی در جهت کسب بیشتر حقایق استفاده کنیم تا بتوانیم تا پایان عمر، خود را بیمه نماییم.
به گفته احمدی مقدم ماه رمضان فرصتی است تا با تعطیل کردن و یا تخفیف نیازهای بعد حیوانی، انسان بعد ملکوتی خود را ارتقاء دهد.
وی یادآور شد: راز و رمزهای زیادی در روزه وجود دارد بنابراین روزه تنها نخوردن و نیاشامیدن نیست بلکه انسان باید در این ماه توجه به دنیا را کم کرده و در مقابل به اعمال خود توجه داشته باشد و برای تقویت بعد ملکوتی خود تلاش کند.
این مقام ارشد انتظامی، تصریح کرد: مرگ، عبور از مرحله ای به مرحله دیگر است و از طرفی دنیا مهمترین مرحله زندگی و عمر بهترین سرمایه ما است چرا که محل کسب ذخائر برای آخرت می باشد. ماه رمضان نیز از فرصت های طلائی است که باید حداکثر استفاده را برای آخرتمان از آن ببریم.
وی با اشاره به اینکه فرصت دیگر بشر در این دنیا، کسب علم است، خاطرنشان کرد: البته منظور علمی است که به نفع بشر و در خدمت و سعادت مردم باشد نه آنکه وسیله ای برای سلطه جویی و نابودی بشر قرار بگیرد.
فرمانده نیروی انتظامی با تاکید براینکه دانشگاه علوم انتظامی امین باید به دنبال کسب علم الهی باشد، اظهار داشت: این دانشگاه علاوه براینکه علوم مادی را مورد بررسی قرار می دهد باید برای کسب حقایق معنوی نیز تلاش کند چرا که در پس این علم هدفی و از پس این دنیا حقیقت دیگری وجود دارد، یکی از اشکالات علم در غرب کنارگذاشتن سعادت واقعی بشر است که ما باید به آن بپردازیم.
احمدی مقدم بیان داشت: چند سال پیش که اوضاع انضباطی دانشگاه علوم انتظامی به هم ریخته بود اعلام کردیم که به ترتیب انضباط، آمادگی جسمانی، آمادگی معنوی و دانش شروط اصلی برای پذیرش دانشجویان است که البته برخی اعلام کردند که چرا دانش شرط چهارم است.
وی ادامه داد: دانشگاه علوم انتظامی افراد را برای شغل خاص که همان پلیس است، تربیت می کند بنابراین مامور پلیس باید در درجه اول فردی منضبط و سپس از سلامت جسمانی و معنوی برخوردار باشد اما هم اکنون ملاک ما این است که ببینیم چه کسی مومن تر،شجاع تر و از سلامت جسمانی بالا و روحیه خدمت بیشتر به مردم برخوردار است.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه امروز دانشگاه علوم انتظامی امین در مرزشکنی پیشرفت زیادی کرده است، بیان داشت: مسیر حرفه ای نیروی انتظامی مهارت گرایی، تخصص گرایی، توجه به ساختارها و سازمان ها و عبور از مرحله تکوین بود و پس از ادغام نیز این نیرو آرام آرام مسیر را پیمود و امروز به یک ساختار متکامل دست یافت به نحوی که حرفه ها و تخصص ها، ساختار های تخصصی و امور علمی و آموزشی ما نیز مشخص شده است.
سردار احمدی مقدم تاکید کرد: در ناجا باید همواره متناسب با نیازها و پیشرفت، روش ها و ساختار ها نیز متحول شود که بحمدالله امروز نیروی انتظامی از ساختارهای مناسب، نیروی انسانی و دانش مناسبی برخوردار شده است.
وی با اشاره به بی ثباتی در کشورهای پیرامون جمهوری اسلام ایران، گفت: امنیت موجود در کشورمان به دلیل این است که ناجا و سایر نیروهای نظامی امروز به بالاترین مرحله بلوغ خود متناسب با تغییرات محیطی رسیده اند.
به گفته احمدی مقدم اگر نیروی انتظامی می خواهد در امنیت بین المللی نیز نقش آفرینی کند و در بیرون از مرزها نیز الهام بخش باشد باید طراز علمی خود را افزایش دهد به همین منظور لازم است که مراکز تحقیقاتی، دانشگاه و هیئت علمی قوی داشته باشیم چرا که دانشگاه علوم انتظامی امین موتور توسعه و محرک اصلی ما برای تحقق اهداف چشم انداز است.
وی افزود: باید توان خود را بر روی بنیان های علمی، تحصیلات تکمیلی، کارگاه های آموزشی و آنچه که در تقویت نظام مدیریتی برای ما اهمیت دارد بگذاریم.
فرمانده ناجا با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) که دانشگاه را خزانه نشاء نیروی انتظامی دانستند، گفت: آینده ناجا در گرو دانشگاه علوم انتظامی امین است و اگر در گذشته نگاه ما این بود که این دانشگاه تنها باید افسر صف را برای ما تامین کند امروز این نگاه تغییر کرده هرچند هنوز این وظیفه را نیز دارد.
احمدی مقدم با تاکید بر اینکه براساس رویکرد علمی ناجا، انسان محوری دینی نه تفکر اومانیستی برای ما مهم است، بیان داشت: تعریفی که دین از انسان دارد او را موجودی دو بعدی می داند که در کنار بعد مادی به بعد معنوی او نیز توجه می کند و دنیا را نیز معبری برای رسیدن به آخرت می داند؛ ما نیز براساس این تفکر در دانشگاه علوم انتظامی به دنبال علمی هستیم که نافع و در خدمت به مردم باشد و کمک کند تا فرد به سعادت برسد در واقع دانشگاه باید افرادی را تربیت کند که توانائیهای معنوی و هدایت امور تربیتی مناسب داشته باشد.
فرمانده ناجا با اشاره به اینکه دانشگاه علوم انتظامی امین از دانشجویان با انگیزه، پرتلاش و انرژی برخوردار است، افزود: این دانشگاه مملو از انگیزه و نشاط برای جامعه علمی است و یکی از ابعاد مهم مسیر پیشرفت کارکنان ما، علم و دانش است که بر روی آن نیز سرمایه گذاری کردیم؛ امیدوارم با تلاش کارکنان و دیگر بخش های ناجا این دانشگاه در حوزه تولید و مرزشکنی دانش بیش از پیش، موفق باشد.
گفتنی است، در این مراسم طی حکمی از سوی فرمانده نیروی انتظامی سردار دکتر لطفعلی بختیاری به سمت فرمانده دانشگاه علوم انتظامی امین منصوب و از زحمات سردار دکتر محمدتقی عصار نیز قدردانی شد.