به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، در حالی که مقام معظم رهبری در سخنرانی های اخیر خود بارها بر بازنگری سیاست های تنظیم جمعیت و افزایش زاد و ولد برای جوان ماندن جمعیت کشور تاکید کرده اند، روزنامه اطلاعات در ضمیمه اجتماعی روز دوشنبه خود با انتشار مقاله ای با عنوان «بیشترین تعامل در خانواده های تک فرزند» به ترویج تک فرزندی پرداخت.
در این یادداشت که در صفحه شش این ویژه نامه منتشر شده است، آمده: «برخی افراد فکر میکنند آنها که تک فرزند هستند، در آینده دچار مشکل میشوند یا سلامت روانشان به خطر میافتد، اما اگر فقط به این دلیل میخواهید بچه دیگری به دنیا بیاورید، بهتر است بدانید در ۱۰ سال اخیر پژوهشهایی انجام شده که نشان داده تفاوتی در سلامت روان تک فرزندان با فرزندان اول هر خانواده نیست.»
نویسنده این یادداشت ادامه می دهد: «در خانوادههای تک فرزند بیشترین تعامل بین فرزند و والدین برقرارست. این تعامل بسیار مهم است و نقش اساسی در رشد و سلامت روان کودک بازی میکند. تک فرزندان و والدینشان اوقات بیشتری را هنگام صرف وعدههای غذایی، بازی و فعالیتهای مشترک با هم میگذرانند.»
در ادامه این یادداشت آمده است:
تک فرزندان چون اغلب با بزرگترها سروکار دارند، مهارتهای کلامیشان بیشتر است.
تک فرزندان انسانهای مسئولیتپذیرتری بار میآیند و چون توانمندی کلامی بهتری دارند، در مدرسه نیز اغلب موفقترند.
درصد بالاتری از تک فرزندان در مقایسه با چند فرزندان به مدارج بالای علمی میرسند و در مدارج اجتماعی درجه بالاتری از مشاغل را کسب میکنند.
کمترین میزان کودک آزاری و مراجعه به مراکز سلامت روان در خانوادههای تک فرزند دیده شده دلیل آن هم توجه، وقت وحوصله بیشتر وکمتر بودن تنش و استرس مادر است.
منبع: دانا