یدالله طاهرنژاد در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» در واکنش به ملغی شدن فعالیت خانه احزاب اظهار داشت: خانه احزاب تشکل صنفی بوده که دارای جایگاه داخلی و حتی شناخت در عرصه بین المللی بوده است کما اینکه فعالیت آن مبتنی بر قانون بوده است.
وی تعطیلی خانه احزاب را غیرقانونی دانست و افزود: برخورد دولت دهم با خانه احزاب غیر قانونی بوده است و آنها اجازه پلمپ کردن آن را نداشتند چراکه خانه احزاب تشکل صنفی به دور از هرگونه فعالیت حزبی بود.
طاهرنژاد با تاکید بر اینکه با توجه به علاقهمندی دولت فعلی جهت فعالیت احزاب، نشستی را با وزیر کشور جهت احیای مجدد خانه احزاب داشتیم، ادامه داد: طی ۲ جلسه انجام شده با وزیر کشور قرار بر این شد تا خانه احزاب مجددا احیا شود.
وی تصریح کرد: ظرفیت موجود خانه احزاب ایجاب میکند تا با درخواست ۱ سوم اعضا مجمع تشکیل شود که جمع آوری امضاها به اتمام رسیده و آن را به وزارت کشور تحویل دادهایم و پس ازشکل گیری این خانه، شورای مرکزی انتخاب شده و دوباره آغاز به فعالیت میکند.
عضو شورای مرکزی خانه احزاب با اشاره به تغییر نام خانه احزاب تحت عناوین دیگری گفت: مدیریت و ماهیت خانه احزاب سابقه دار، موفق و شناخته شده بوده است کمااینکه کانونی برای تعامل صمیمی و منطقی جناحهای سیاسی است لذا دلیلی برای تغییر نام آن تحت باشگاه احزاب و یا... وجود ندارد.
طاهرنژاد در رابطه با انتقاد اصولگرایان درباره عدم حضور در شورای مرکزی خانه احزاب گفت: احزاب اصولگرا نیز در این میان جا دارند و حتی در دو دوره نیز در هیئت رئیسه خانه احزاب حضور داشتند اما با توجه به حضور بیشتر اصلاح طلبان، کمرنگتر جلوه میکنند.
عضو شورای مرکزی خانه احزاب از تلاش جهت اتخاذ برخی تدابیر برای حضور بیشتر اصولگرایان در خانه احزاب خبر داد و خاطر نشان کرد: ما به دنبال راهکاری هستیم تا یک تعامل و توازن جهت حضور اصلاح طلبان و اصولگرایان فراهم شود و انتقادات و گلایهمندیها از بین برود.